L’exposició ‘Galàxia Hung’ es prorroga fins al 18 d’abril als exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciencies

L’exposició d’escultures ‘Galàxia Hung’, que està instal·lada en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències, es podrà visitar fins al 18 d’abril. Aquesta mostra aplega un total de 14 escultures, deu d’elles instal·lades al Passeig de l’Art de l’Umbracle i quatre en el llac nord de l’Hemisfèric. Es tracta d’obres inspirades en la cultura taiwanesa i la vida quotidiana de Taiwan, amb els colors brillants que s’observen en els patrons tradicionals taiwanesos.

Aquesta galàxia està habitada per una infinitat d’animals, tots ells amb una percepció colorista i amb una visió molt oriental expressada en aquests meticulosos dibuixos que acompanyen les escultures instal·lades a la Ciutat dels Arts i els Ciències.

Promoció Dia dels Enamorats

Més de 60 persones han participat en la promoció 2×1 a Instagram per aconseguir una entrada gratuïta per al Museu dels Ciències o l’Hemisfèric. Les persones que vulguin convidar a la seva parella a visitar la Ciutat dels Arts i els Ciències de seguir el compte oficial de la Ciutat dels Arts i els Ciències a Instagram i publicar una foto de l’escultura ‘L’amor de l’cigne’ de l’exposició ‘Galàxia Hung’ com post o story amb l’etiqueta #amorCAC i etiquetant a @ciudadartesciencias.

Per missatge privat, les persones participants rebran l’octaveta 2×1 que hauran de mostrar a les taquilles de l’Museu dels Ciències o en l’Hemisfèric. Es podrà participar fins al 28 de febrer i l’octaveta és vàlida fins al 31 de març de 2021.

La parella de cignes inclinats entre si de forma elegant crea la forma de cor i destaca al llac de l’Hemisfèric, com a part de l’exposició ‘Galàxia Hung’ que, des de la seva inauguració el passat mes de desembre, s’ha convertit en un dels punts de foto destacats de la ciutat a València a Instagram.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: