L´Escola Infantil Municipal de Burriana inicia el procés d´admissió per al curs escolar 2022-2023

L’Ajuntament de Burriana ha aprovat el procediment d’admissió i el calendari del procés per a l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal Príncep Felip per al curs escolar 2021-2022, i ha resolt el termini per al lliurament d’instàncies, informació i presentació de sol·licituds, entre els dies 6 i el 25 d’abril, ambdós inclosos.

El regidor responsable d’Educació, J. Ramon Monferrer, ha explicat que l’escoleta d’Educació Infantil Príncep Felip, de titularitat municipal, compta amb 91 places, de les quals per al proper curs hi ha 64 vacants, distribuïdes de la manera següent: 8 són per a l’alumnat nascut el 2022 (aula 0-1 anys), 22 places per a nascuts el 2021 (aula 1-2 anys), 34 vacants en dues aules (2-3 anys) per a nascuts el 2020.

Pel que fa als criteris d’admissió de l’alumnat, s’organitzen segons un procediment objectiu que, en concurrència, permet que s’accedeixi en funció dels punts obtinguts en aplicació dels criteris que s’estableixen a la resolució municipal del procediment publicada al web municipal.

D’aquesta manera, per a l’escolarització es té en compte la presència de germans i germanes matriculats al centre; pares, mares o tutors legals que hi treballen; proximitat del domicili; renda per càpita de la unitat familiar; condició legal de família nombrosa, i concurrència de discapacitat funcional a l’alumne o alumna o en algun dels seus pares, mares o germans. A més, es valora la condició de família monoparental.

Les sol·licituds, segons el model de l’Annex I, publicat al web municipal hauran de presentar-se al registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana, degudament emplenades, signades i acompanyades de la documentació que s’hi indica.

El lliurament de sol·licituds es pot fer del 6 al 25 d’abril i la llista provisional d’alumnat admès sortirà el 29 d’abril, mentre que la presentació de reclamacions a la llista provisional d’admissió serà del 2 al 3 maig, ambdós inclosos.

Segons estableix la resolució del procediment d’admissió, la publicació de la llista definitiva sortirà el 6 de maig i un cop finalitzat el procés previ que s’iniciarà amb el lliurament d’instàncies, informació i presentació de sol·licituds, s’efectuarà la formalització de la matrícula del 9 al 20 de maig, tots dos inclusivament.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: