L´Escola d´Estiu de la Universitat d´Alacant finalitza el curs amb 270 participants

La Universitat d’Alacant ha organitzat un any més la seva tradicional Escola d’Estiu, que s’ha desenvolupat entre el 27 de juny i el 29 de juliol, en horari de 8.30 a 14.30 hores, per a fills i filles, d’entre 3 i 14 anys, de la comunitat universitària. Un servei que possibilita la conciliació laboral i familiar de lalumnat, personal dadministració i serveis i del personal docent i investigador, així com personal de la Fundació de la General de la UA, Centre Superior dIdiomes i Fundació Parc Científic dAlacant.

Aquest any, a l’escola d’estiu hi han participat 142 nens i 128 nenes, que han gaudit de diverses activitats com ara: informàtica, natació, anglès, multiesport, jocs populars etc. totes elles desenvolupades de manera lúdic i en un entorn acollidor i tranquil. Una edició que ha suposat el retorn del Pati de la Ciència, amb l’objectiu de fomentar la cultura científica i apropar la ciència d’una manera lúdica i innovadora.

L’Escola d’Estiu ha comptat amb 15 monitors-professors, 4 monitors de suport a la coordinació i reforçament en activitats, materials, equipaments i espais, una infermera i 3 monitors especialistes en activitats en piscina i socorristes. Els monitors són titulats al Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Educació Primària, Educació Infantil i Infermeria.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: