Les universitats renoven el conveni de Cooperació universitària

Inforamció i Foto: http://www.uji.es

Els rectors de les universitats publiques valencianes han renovat els convenis de «Cooperació universitària per al desenvolupament 2017». La finalitat del projecte és contribuir a enfortir la cooperació universitària per al desenvolupament d’acord amb els principis dels ODS a través de tres àrees de treball: la formació, la investigació i la cooperació internacional.

Els convenis preveuen actuacions com la posada en marxa d’investigacions sobre l’ajuda humanitària i la consecució de l’Agenda 2030; el desenvolupament del Màster Interuniversitari de Cooperació; l’organització d’una «Universitat d’Hivern» sobre aquesta matèria, que se celebrarà a Alacant el pròxim mes de febrer; així com la concessió de premis i beques. Al seu torn, es preveuen accions de difusió i formació sobre els objectius de desenvolupament sostenible entre el personal de la universitat, docents, investigadors i professionals del sector, a més del seguiment d’activitats de cooperació universitària per al desenvolupament dutes a terme sobre el terreny, entre d’altres.

En l’acte de signatura han estat presents els rectors de la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández d’Elx. També hi han assistit la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, i el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: