Les universitats públiques valencianes reprendran la docència híbrida a partir de l’1 de març

Les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes han acordat aquest dijous, en una reunió que han mantingut amb la consellera de d’Innovació, Universitats, Ciència, i Societat Digital, Carolina Pascual, reprendre “a partir del dilluns 1 de març, el model de docència híbrida que cada universitat tingués previst i aprovat per a la docència de l’segon quadrimestre de el curs 2020-2021 “.

Aquesta decisió arriba després de conèixer l’evolució de les dades sanitàries de la Comunitat Valenciana. L’acord també preveu “Aplicar el pla de contingència establert i implementat per cada universitat per seguir mantenint la seguretat en les instal·lacions i preservant la salut de la comunitat universitària”.

Cal recordar que la consellera i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes van acordar, en la reunió de el 26 de gener de 2021, reduir a l’mínim la presencialitat en la docència durant el mes de febrer, i avaluar aquesta situació en funció de l’evolució de la pandèmia.

En el comunicat conjunt que han emès des de la Conselleria i les universitats públiques valencianes es recalca que “la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència, i Societat Digital, i les universitats públiques valencianes seguiran treballant de forma coordinada per adoptar les decisions que, en cada moment, es considerin més adequades per oferir una docència de qualitat des de la màxima seguretat per a les persones,, atenent en tot moment a la situació sanitària i avaluant les mesures adoptades en funció d’aquesta “.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: