Les exposicions relacionades amb el 50 aniversari de l’arribada a la Lluna podran visitar-se al Museu de les Ciències fins el 19 de juliol

El proper 19 de juliol finalitza el període d’exposició dels continguts especials de al Museu dels Ciències en commemoració del 50 aniversari de l’arribada de la primera missió tripulada a la Lluna. Són diverses peces pertanyents a la col·lecció de Jordi Gasull, productor i guionista de ‘Atrapa la bandera’ i el major col·leccionista d’objectes de l’espai a Espanya, que des del passat estiu romanen exposades al carrer Menor d’al Museu.

Un vestit d’astronauta rèplica de què portava Neil Amstrong fa 50 anys sobre la Lluna i objectes com tisores quirúrgiques, una llanterna o indicador de pressió s’exposen en aquesta espai de lliure accés de al Museu. També es pot contemplar un emblema original de la missió Apollo 11 i ninots de rèplica d’allunatge (2 escala 1.6)

A més, a la tercera planta, està instal·lada una escenografia de paisatge lunar que, després d’un any d’exhibició, es podrà veure fins al 19 de juliol. Es troba situada entre les exposicions ‘Gravetat Zero’ i ‘Mart. La conquesta d’un somni ‘, i el públic pot observar diversos elements relacionats amb l’exploració espacial com rèpliques de l’coet Apollo 11 i de la lliçó lunar, el vestit de vol de Michael López Alegría, un vestit de vol rus de la missió Apol·lo-Soyuz i una rèplica de l’mític Moon bus 2001, el vehicle de la pel·lícula ‘2001 Odissea a l’Espai’. El Museu de les Ciències continua la promoció d’entrades a 4 euros fins al 24 de juliol.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: