Les estacions de Xàtiva i Colom de Metrovalència romandran tancades durant les mascletaes del 16 al 19 de març per evitar aglomeracions

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tancarà temporalment l’accés a les estacions de Xàtiva i Colom de Metrovalència durant el tret de les mascletaes dels principals dies festius de Falles, del 16 al 19 de març, seguint les recomanacions realitzades per la Junta de Seguretat de la Subdelegació del Govern.

L’horari de tancament serà de 12.30 a 14.30 hores i l’objectiu és evitar aglomeracions que suposin qualsevol tipus de risc per a la ciutadania i visitants que per milers es concentren al centre de València per gaudir de les tradicionals mascletades.

En aquest sentit, cal destacar que en anys passats, en algunes dates concretes, la multitud congregada als voltants de l’Estació del Nord d’Adif feia impossible la sortida de les persones usuàries per les diferents boques de metro de l’estació de Xàtiva, produint-se els problemes molestos derivats de l’aglomeració de persones.

Metrovalència recomana als seus clients i clientes que utilitzin estacions alternatives (Alameda, Plaça Espanya, Bailén o Àngel Guimerà, segons els casos) per a aquests dies, se n’informin a través del web de Metrovalència i xarxes socials i segueixin en tot moment les indicacions de megafonia, teleindicadors i del personal de FGV distribuïts per la xarxa.

En el cas de les Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), la recomanació és que els seus desplaçaments es facin abans i després de l’horari de tancament de les dues estacions principals de la xarxa, amb la finalitat d’evitar l’habitual concentració de passatgers que se sol produir durant les mascletaes.

Els dies de tancament de Xàtiva i Colom, durant les mascletades, circularan trens addicionals entre Bailén i Torrent, amb l’objecte d’agilitzar el recorregut cap a Alameda dels metres que no pararan a Colom per motiu del tancament i per reforçar les trajectes a Bailén.

Castell de focs artificials

Respecte als castells de focs artificials, ja que aquest any es dispararan des de la Ciutat de les Arts i de les Cienciès i no a la vella llera del Túria com en ocasions anteriors, l’estació d’Albereda estarà oberta durant tota la nit.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: