Les Arts ofereix dues representacions a l’aire lliure de l’òpera ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler

El Palau de les Arts ofereix dues representacions a l’aire lliure de l’òpera ‘El tutor burlat’, de Martín i Soler, aquest divendres 10 i dissabte 11 de juliol en els voltants de l’edifici.

El camió de ‘Les Arts Volant’ s’instal·larà a la Plaça Martín i Soler, situada sota la passarel·la de vidre que porta a la Sala Principal, per representar la primera òpera de l’compositor valencià. Les dues funcions començaran a les 22.00 hores.

L’accés a aquest espectacle de Les Arts és lliure i gratuït, amb un nombre limitat de seients. Respecte a les mesures de seguretat, es recorda al públic general l’obligació de l’ús de mascareta si no pot respectar la distància de seguretat.

‘Les Arts Volant’ és un projecte de difusió de la lírica, dissenyat i realitzat per Les Arts, en què col·laboren Cultura de la Generalitat, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València.

Per a aquest espectacle, Enedina Lloris s’ha adaptat a l’valencià el llibret de la primera òpera de Martín i Soler, que es representa en una nova producció de Les Arts amb direcció d’escena de Jaume Policarpo. El muntatge recrea l’esperit fresc, lleuger i divertit de el jove Martín i Soler amb una estètica inspirada en les targetes postals romàntiques de segle XIX, de colors tènues i pastís.

El repartiment està format pels artistes de l’Centre de Perfeccionament, Aida Gimeno, Vittoriana De Amicis, Oleh Lebedyev i Omar Lara, juntament amb els cantants valencians David Ferri i Gonzalo Manglano. Carlos Sanchis, també de l’Centre de Perfeccionament, acompanyarà el piano a totes les representacions de l’espectacle.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: