L’Elx CF segueix apuntalant la seva nova estratègia digital

L’Elx CF segueix apuntalant la seva nova estratègia digital amb l’objectiu de potenciar la seva imatge i presència en xarxes socials. Sota els paràmetres recollits per l’empresa estadístiques de social media ‘Blinkfire’, l’Elx plasma l’alt creixement que ha experimentat en els seus perfils de les diferents plataformes digitals. L’evolució pel que fa a al 2019 és d’un creixement de l’229%, amb un total de gairebé 3 milions d’interaccions fins a agost de 2020 en tots els seus canals. Unes xifres que no només demostren l’expansió de la marca Elx CF en l’àmbit local i nacional, sinó també per diferents punts de la geografia europea i mundial.

S’han pres les estadístiques d’aquest 2020 fins al mes d’agost, on el club franjiverde ha crescut de forma exponencial, sobretot a Twitter. En aquesta xarxa social, el creixement és d’un 325%. Per establir una comparativa, en tot 2019 es van aconseguir 129.000 d’interaccions i fins al mes d’agost d’aquest any s’han aconseguit un total de 555.000 interaccions. Unes xifres que han permès a l’Elx CF posicionar-se entre els clubs que millors xifres amitjanen, col·locant-se en el mes d’agost com el vuitè equip de tot el futbol espanyol amb millors xifres a Twitter.

El creixement també continua a Instagram. Amb un engagement que s’ha triplicat en aquest 2020. L’equip il·licità acumula prop de 2 milions d’interaccions durant aquest 2020, xifres molt superiors a les de 2019, on es van aconseguir un total de 601K d’interaccions. L’Elx CF acumula un total de 40.000 seguidors nous des de març, consagrant la seva forta evolució també en aquesta xarxa social.

Aquest creixement ha seguit durant el mes de setembre i octubre, un període de temps en què les estadístiques també estan sent molt elevades i que constaten la progressió de el club a les seves xarxes socials. Una millora que anirà expandint de forma progressiva cap a tots els seus canals; tractant de seguir millorant i oferint un contingut nou i de qualitat.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: