CB ALMANSA AMB AFANION 89

TAU CASTELLÓ 76

CB ALMANSA AMB AFANION: Pérez (5), Nogués (1) Bivià (13), Cvetinovic (9), Bubalo (8) -cinc inicial-; Arris (25), Kone (2), González (12), Mendiola (6), Noguerol (8).

Ent: Rubén Perelló

TAU CASTELLÓ: Alvarado (6), Stainbrook (5), Moto (19), Duran (11), Dukan (6) – 05:00 inicial- Faner (10), Bas, García (14), Sabaté, Edwards (5) i li Berre. 16 faltes. Sense eliminats.

Ent: Toni Ten

INCIDÈNCIES: Es va retardar el començament de el partit 45 ‘per l’existència d’una gotera al centre de camp.

PARCIALS: 21-20 / 28-16 (49-36 Descans); 17-22 / 23-18 (89-76 Final)

Va començar amb 45 ‘de retard el partit a Almansa causa d’una gotera, però va començar amb molt de ritme i amb ganes d’agradar tots dos equip. Anotava la primera cistella de l’TAU Castelló Edu Durán que amb un triple avançava als castellonencs 2-3. La igualtat va ser present durant tot el quart i encara que els locals semblaven que volien posar terra pel mig els de Ten sempre estaven en partit i a la fi de quart el marcador reflectia un 21-20 per als locals. Fins al moment el millor de l’TAU Castelló va ser el camerunès Adala Moto que anotava, defensava i reboteaba. Sens dubte el jugador més actiu del primer quart.

El segon quart va ser fatal per al TAU Castelló que encaixava un parcial de 11-5 en els primers tres minuts de partit. Tingues no volia que el rival s’anés al marcador i va demanar un temps mort que cap reacció va produir en l’equip. A la salidoa van encaixar un parcial de 7-0 i en l’equador de la cambra el CB Almansa agafava una màxima renda de 14 punts (39-25). Estaven passant per sobre en defensa i en atac a un TAU Castelló totalment desdibuixat on tan sols el novell Edwards semblava estar entonat sobretot en defensa. Tingues demanava llavors el seu segon temps després del qual, els albiverdes van tenir una petita reacció 2-5 i reduïen diferències però no acabaven d’estar entonats amb molt desencert en el tir exterior i s’anaven a l’descans 13 baix 49-36.

A la represa alguna cosa va canviar en el TAU Castelló. Intensitat defensiva, ritme, claredat d’idees en atac i sobretot encert des de la línia de 6,75, ingrdientes que van fer que amb un parcial de 4-10 (53-46) el TAU Castelló es fiqués una altra vegada en partit. Però quan es voltaven en el marcador una pèrdua o error defensiu condemnaven als castellonencs que es veien incapaços de frenar un Harris exuberant que anotava amb molta facilitat. El tercer quart acabava en un esperançador 66-58.

Un 2 + 1 de Juan García en l’inici d’últim quart s’acostava encara més a l’TAU Castelló 68-61. Però les cistelles dels de Ten eren contestades sempre pel CB Almansa que no deixava acostar-se als taulellet en el marcador. Amb 79-70 un triple de l’base almanseño Josep Pérez a falta de 4 ‘pel final donava una altra vegada un avantatge de 12 punts (82-70) als locals i matava psicològicament als castellonencs que res van poder fer ja per remuntar el partit . A la fin 89-76 i el TAU Castelló que acaba la pretemporada amb tan sols una victòria.

Informació i Foto: Tau Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.