L’Aula de la Ciència i la Tecnologia de la UA presenta el llibre Pandemia. Quan el passat és el pròleg del futur”

L’Aula de la Ciència i la Tecnologia de la Seu Ciutat d’Alacant organitza la presentació del llibre Pandemia. Quan el passat és el pròleg del futur”, demà dimarts 15 de novembre a les 19 hores, a les instal·lacions de la Seu a San Fernando, 40. La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la UA, que estarà acompanyat per Rosa Ballester, vicepresidenta de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana. La presentació serà presencial i també es podrà seguir en línia.

Bernabeu se centra des de l’inici en la complexitat dels factors que hi ha darrere d’una pandèmia. L’autor desgrana com cada període i civilització ha comportat una malaltia lligada als canvis en les formes de vida i als problemes d’adaptació. En diversos apartats, l’autor explica com han anat sorgint les malalties de naturalesa infecciosa, amb particular atenció particular als factors que n’expliquen la difusió i el comportament epidèmic. Aquest assaig utilitza el passat per entendre el present i encarar el futur. El lector trobarà les claus per interpretar, de manera crítica, la realitat que comporta una pandèmia i com poder-la afrontar des del coneixement.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència i Innovació, mitjançant UA Divulga, Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+I) de la UA. #AulaCienciaUA.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: