L’Aula de Filosofia de la UA inaugura la III edició del cicle Filosofia en Obert

El cicle Filosofia en obert continua reivindicant la vocació pública de l’debat filosòfic que defineix la trajectòria de l’Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. El programa d’aquesta tercera edició s’articula en tres conferències i culmina amb l’Àgora de Filosofia amb la qual, un any més, se celebrarà el Dia Mundial de la Filosofia al campus de la UA.

El cicle començarà el proper dijous 7 de novembre a les 19:30 hores a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) amb la conferència “En les fronteres de Babel”, a càrrec de Francisco Jarauta (Universitat de Múrcia). La segona sessió, el dijous 14, estarà dedicada a “Inici en Jonia i renéixer contemporani de la Filosofia”, impartida per Víctor Gómez (Universitat Autònoma de Barcelona); i el dimecres 20, la professora de la Universitat de València Adela Cortina oferirà la seva xerrada “Ètica de la Intel·ligència Artificial”.

Aquesta tercera edició de l’cicle Filosofia en Obert finalitzarà el dijous 21 de novembre, amb un acte a les 11 hores a la Plaça Miguel Hernández d’Campus de la UA: “IV Àgora de Filosofia” per commemorar el Dia Mundial de la Filosofia

La professora de la UA Elena Nájera coordina aquest cicle que compta amb la col·laboració de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA.

Informació i Foto: Universitat Alacant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: