L’Arxiu de la Universitat d’Alacant exhibeix els seus continguts a la Setmana Internacional dels Arxius

La Setmana Internacional dels Arxius es celebra des de l’any 2007 amb l’objectiu de visibilitzar, analitzar i difondre la tasca dels arxius. Una cita a la qual no fallarà la Universitat d’Alacant que ha programat diferents activitats per a exhibir la seva oferta, els continguts i els funcionament.

Dilluns dia 7 s’ha programat el webinar «Transparència i arxius» entre les 12 i les 13 hores amb la participació de Miquel Àngel Blanes Climent, doctor en Dret per la Universitat d’Alacant i assessor jurídic de l’Síndic de Greuges que tractarà «Anàlisi de la situació actual a les administracions públiques en quina mesura l’aplicació de la llei de transparència ha canviat o està canviant les administracions públiques? »; Álvaro Berenguer Berenguer, director de l’Oficina de Control Pressupostari de la UA que analitzarà la «Situació actual a les universitats públiques Què poden fer les universitats per avançar cap a una gestió transparent?»; Mercedes Guijarro Antón, directora de el Servei d’Arxiu i Registre de la UA que parlarà sobre «Arxius i transparència Què aporta el sistema de gestió de documents i arxius a la transparència de les universitats?»; i Francisco Torres Alfosea, vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües de la UA, que dissertarà a propòsit de l’ «Portal de Transparència de la UA: Balanç de 6 anys d’activitatEl portal de transparència de la UA: Balanç de 6 anys d’activitat» . Emilio Rosillo Clement, tècnic superior d’Arxius de la UA serà l’encarregat de conduir i moderar el webinar.

La programació amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius inclou també el projecte de difusió audiovisual Curts de l’Arxiu, una col·lecció d’audiovisuals de curta durada fets per l’Arxiu sobre diversos documents singulars dels fons documentals i col·leccions, amb la col·laboració d’investigadors i especialistes.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: