La Universitat d’Alacant inicia el dimarts 8 la Prova d’Accés a la Universitat amb 4.235 estudiants matriculats

Amb Història d’Espanya començaran el dimarts 8 de juny de 2021 les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) a la Universitat d’Alacant. És aquesta la primera assignatura comuna de la qual s’examinen tots els estudiants, el programa va ser modificat en 2018, venint a substituir a la matèria de “Llengua Castellana i Literatura II” en aquesta posició.

Les PAU 2021 s’iniciaran en la UA a les 9:30 hores amb un total de 4.235 estudiants inscrits. Els tres dies de celebració, 8, 9 i 10 de juny, l’alumnat aspirant es distribuirà en onze tribunals. Al campus de Sant Vicent de l’Raspeig es reparteixen els tribunals de l’1 a l’9, situats en 7 edificis: els Tribunals 1 i 2 en l’Aulari I, Tribunals 3 i 4 en l’Aulari II, i els tribunals de el número 5 a l’9, repartits entre l’Aulari III, Politècnica IV, Facultat de Dret, Facultat de Filosofia i i II i Facultat d’Educació, respectivament. Dos tribunals més, els números 10 i 11 es disposaran en les instal·lacions de la Universitat Politècnica de València a Alcoi, als edificis Ferrándiz i Georgina Blanes, respectivament.

Com ha vingut succeint durant els últims anys, la matriculació de les dones supera a les dels homes, amb gairebé el seixanta per cent sobre el total. Així, en els onze tribunals s’examinaran 2.459 dones i 1.776 homes, repartits segons la inscripció de cada un dels centres de la província.

Les opcions possibles per matricular-se en les PAU permeten accedir bé des de Batxillerat o bé des dels Cicles formatius de Formació Professional. En el primer dels casos, els matriculats des de Batxillerat són un total de 3.991, mentre els que es presenten per Cicles sumen 244 estudiants.

La convocatòria extraordinària de la Prova d’Accés a la Universitat tindrà lloc durant els propers dies 6, 7 i 8 de juliol, amb idèntica programació a la de el present mes de juny. La PAU es compon d’una fase obligatòria que versarà sobre quatre matèries comunes: castellà, valencià, llengua estrangera i història d’Espanya i la matèria de modalitat de batxillerat realitzat per l’estudiant. Seran 455 estudiants els que optaran a realitzar només la fase voluntària, que permet a l’alumnat millorar la nota final d’admissió als estudis superiors.

Les avaluacions de les assignatures aniran a càrrec dels especialistes seleccionats en la UA i els assessors. Tota la informació està continguda en el fullet informatiu sobre la PAU 2021.

Els resultats de les proves es publicaran el divendres 18 de juny. A l’endemà es podrà descarregar la targeta de qualificacions des d’aquest mateix portal. Els processos de consulta de qualificacions, descàrrega de les qualificacions, reclamació i segona correcció i sol·licitud de veure els exercicis s’hauran de realitzar a través del portal de l’alumne. El termini de presentació de reclamacions serà de l’21 a l’25 de juny. El dia 25 el termini finalitza a les 14:00 hores.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: