L’Àrea de Porters del CD Castellón a punt per a la 2021/22

L’Àrea focalitzada en millorar el rendiment dels joves arquers de la Pedrera del CD Castellón ha començat a carburar aquesta setmana.

Una temporada més, per cinquena consecutiva, l’Àrea de Porters de la Fundació Albinegra s’ha posat mans a l’obra per optimitzar l’aprenentatge dels arquers de la Pedrera de el CD Castelló. Aquesta setmana han tingut lloc els primers exercicis impartits pels entrenadors de porters de la Fundació Albinegra, que ajudaran els orelluts a seguir polint la figura d’el porter albinegre.

Alejandro Basevi, coordinador d’l’Àrea de Porters, manifesta que “els alevins i benjamins de segon any tenen un entrenament específic quan estan amb el seu equip perquè així tenen un seguiment més específic”. De fet, l’aprenentatge en l’etapa de futbol 8 és un dels objectius més importants: “S’ha de la importància que li donem a la transició a futbol 11, on les tasques van centrades a adaptar l’entorn de l’porter a la qual serà seva pròxima porteria la campanya que ve “, continua Basevi.

La resta de porters en els equips de futbol 8 formen grups reduïts perquè “hi hagi el feedback entre companys sota pals, una competència sana i la comunicació amb els entrenadors de porters”. Per a això, Basevi apunta a la metodologia que es porta impartint des de la primera temporada, “on se li dóna la importància al tàctic i tècnic, amb simulacions el més pròximes a la realitat”.

“Estem molt contents amb els resultats que hem vist aquests anys, sobretot quan arriben a futbol 11, perquè, a part d’aturar pilotes, el porter ja ha après a posicionar-se bé i es nota la millora en la presa de decisions”, apuntilla el coordinador de l’Àrea.

La Fundació Albinegra es mostra satisfeta amb la progressió que ha tingut l’Àrea de Porters, així com els resultats collits fins a la data en el futbol base del CD Castellón

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: