L’alumnat del CEIP Cervantes torna al centre després de la renovació integral de la teulada

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha informat que, finalitzades les obres, l’alumnat del CEIP Cervantes tornarà demà a les aules. Ho fa després de vora mig any d’obres i d’una inversió de 650.000 euros per a la renovació integral de la teulada. El projecte ha estat executat per la Conselleria d’Educació, amb la col·laboració del consistori mitjançant la Regidoria d’Educació.

El titular de l’àrea, Francesc Mezquita, ha destacat que “les obres han transcorregut amb normalitat”, ja que “l’Ajuntament ha facilitat tots els recursos al nostre abast perquè les tasques avancen a bon ritme” ha explicat Mezquita. Així doncs, l’edil ha agraït “la ràpida reacció de la Conselleria i, sobretot, de la comunitat educativa per afavorir l’educació pública i de qualitat”.

Els treballs de reformes al CEIP Cervantes han consistit en canviar el sostre del centre i s’han executat de manera urgent. Recentment, els operaris de l’Ajuntament han dut a terme els últims treballs per adequar l’edifici. Així doncs, el consistori s’ha encarregat de netejar, pintar i retornar el mobiliari al centre per a la tornada de l’alumnat.

Durant les obres de reforma de la teulada del centre, els i les alumnes de primària s’han desplaçat al CEIP l’Illa del Grau. D’altra banda, l’alumnat d’infantil ha continuat les classes al CEIP Verge del Lledó. Per facilitar els trasllats a les famílies, la Regidoria d’Educació ha solucionat les qüestions de transport i de menjador.

Més reformes amb el Pla Edificant

La Regidoria d’Educació també demanarà la delegació de competències a la Conselleria d’Educació per reformar el CEIP Cervantes mitjançant el Pla Edificant. Així mateix, el consistori prioritzarà que aquests treballs es duguen a terme fora del calendari lectiu per tal d’evitar els canvis de centre de l’alumnat.

Aquests treballs tenen com a objectiu adequar la primera i la segona planta, tal i com ha demanat la direcció del centre. En eixe sentit, es realitzaran revestiments a tot l’edifici i s’abaixaran els sostres, a més de millorar la il·luminació i el sistema de calefacció i de fontaneria. També hi ha prevista la instal·lació d’un ascensor per tal de millorar l’accessibilitat i la mobilitat del centre, així com l’adaptació del pati i d’altres espais de l’edifici.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: