L’Alcúdia de Crespins rebrà 89.392 euros del Fons de Cooperació Municipal

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rebrà 89.392 euros de la segona aportació del Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València. Aquesta nova aportació econòmica va ser aprovada en el ple de la diputació celebrat el passat 18 de maig i serà una injecció econòmica per a inversió i despesa corrent en el marc d’aquest Fons que financen al 50% la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Els 89.392 d’euros distribuïts per la Diputació al nostre municipi a través del Fons de Cooperació reforçaran la inversió i el cobriment de determinades despeses bàsiques en infraestructures i serveis, com ha explicat l’alcalde, Pepe Garrigós, qui, a més ha remarcat que a través d’aquesta ajuda “es podrà dotar al nostre municipi de recursos econòmics per a invertir, millorar i potenciar l’economia local de manera justa, equilibrada i que beneficie a les persones com estem fent fins ara i invertir en projectes que tenim pendents o directament cobrir despeses del dia a dia en serveis que són de primera necessitat”.

Finalment, per al regidor d’Hisenda i vicealcalde, Roberto Granero, aquesta ajuda “es tracta d’una segona aportació que ens permetrà encarar el segon semestre amb majors recursos econòmics disponibles per a dur endavant projectes i inversions necessàries. El Fons de Cooperació i el compromís municipalista de la Diputació ens garanteix la capacitat per mantenir els actuals serveis i enllestir nous reptes de futur com a poble”.

Informació i Foto: Ajutnament de l’Alcudia de Crespins

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: