L’Ajuntament de Valencia exposa el cens electoral per tal que puga ser consultat per la ciutadania

L’Ajuntament de València, en concret la Casa Consistorial, romandrà obert tots els dies del 10 al 17 d’abril per a la consulta pública del cens electoral de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig i, si escau, per poder presentar una reclamació.

Els dies i horaris de la consulta pública són els següents:

Dilluns, 10 d’abril: 9 a 13:30 hores.

De dimarts 11 d’abril a divendres 14 d’abril: 8:30 a 14:00 i de 14:30 a 19:30 hores.

De dissabte 15 d’abril a dilluns 17 d’abril: 9 a 13:30 hores.

El cens electoral estarà exposat a la Casa Consistorial i, més concretament, a l’oficina ubicada al carrer del Periodista Azzati. L’horari abans esmentat és només per a la consulta pública del cens electoral i, si és el cas, per poder presentar les reclamacions oportunes.

L’Ajuntament disposa de formularis i mantindrà obert un registre per tal que la ciutadania presente reclamacions sobre les seues pròpies dades censals davant l’Oficina del Cens Electoral de València. Per poder fer una reclamació, cal que la persona que presente l’al·legació aporte la documentació acreditativa. L’Ajuntament remetrà les reclamacions rebudes a l’Oficina del Cens Electoral.

Les dades censals pròpies també podran ser consultades en la pàgina web de l’Ajuntament de València a partir del dia 10 d’abril i sense necessitat de signatura o DNI electrònic. Les reclamacions, però, hauran de registrar-se de forma presencial en les oficines de l’Ajuntament.

Per poder estar inscrit en el cens electoral de València, cal que els ciutadans i ciutadanes hagen nascut abans del 28 de maig de 2005, que estiguen empadronats al terme municipal i inclosos al cens electoral vigent, que tinguen la nacionalitat espanyola, que siguen espanyols residents a l’estranger i que figuren inclosos en el cens de residents absents o que siguen ciutadans estrangers residents a la ciutat i amb dret a vot en les eleccions municipals.

Per a més informació sobre el cens electoral, podeu consultar la pàgina web https://www.valencia.es/val/eleccions/inici.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: