L’Ajuntament de València destinarà un total de 5,4 milions d’euros a la millora i manteniment dels mercats municipals de la ciutat

L’Ajuntament de València destinarà un total de 5,4 milions d’euros a la millora i manteniment dels mercats municipals de la ciutat, així com a promocionar i donar suport al comerç local. Esta xifra suposa un augment d’un 9,2% respecte de l’any anterior, la qual cosa, segons el regidor de Comerç i Mercats, Santiago Ballester “permetrà realitzar importants inversions per a adequar les instal·lacions, que l’anterior govern tenia completament descuidades”.

Ballester ha explicat que, en el capítol d’inversions, el pressupost de 2024 contempla prop de 800.000 euros a la renovació i adequació de tots els mercats municipals. “Per a este govern és fonamental cuidar dels nostres mercats, invertir en ells i apostar pel seu creixement i complirem amb el nostre compromís amb els veïns i comerciants”, ha assegurat.

Així, en els Mercats d’Algirós, Torrefiel i Rojas Clemente es realitzaran actuacions de renovació d’instal·lacions tècniques per a millorar l’eficiència energètica, incloent-hi il·luminació, climatització, cobertes, fusteria i ventilació.

Per part seua, en el Mercat de Russafa es construirà un quart de recollida de residus carnis i es renovarà la il·luminació, climatització, cobertes, fusteria i ventilació. En el Mercat de Jesús es renovarà la coberta metàl·lica per a millorar la funcionalitat i el comportament energètic, incloent-hi xarxa horitzontal, vertical i aïllaments.

En el Mercat del Cabanyal s’executaran obres per a la transformació de l’espai de venda en nous recintes de servicis, millorant les condicions comercials i obres de construcció en els revestiments interiors del mercat, per a millorar les seues condicions arquitectòniques i energètiques.

En el Mercat Central es renovaran els equips de climatització per a millorar la seua funcionalitat i rendiment energètic. Finalment, en el Mercat de Rojas Clemente, es repararan les patologies existents en la zona de la pescateria i en el terrat incloent estructures, instal·lacions, revestiments i impermeabilitzacions.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: