L’Ajuntament de Valencia constituirà l’Observatori de l’Oci abans que acabe novembre

L’alcalde, Joan Ribó, ha afirmat que “abans que acabe novembre, estarà constituït l’Observatori de l’Oci i el Turisme com ens demana el veïnat”. L’alcalde s’ha reunit amb la presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de València, María José Broseta, i li ha avançat, a més, que “en cada junta de districte es crearà una comissió per estudiar els problemes de botellot o els que hi haja en cada barri de manera individualitzada”.

Per la seua banda, la presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns, María José Broseta, ha valorat la reunió com a “positiva”. Broseta ha afirmat que “l’alcalde ha adquirit una sèrie de compromisos amb el moviment veïnal”. En este sentit, la presidenta de les associacions de veïns ha valorat especialment que l’alcalde ha atés “la nostra petició de l’observatori de l’oci i turisme i ens ha donat l’alegria que en la segona quinzena de novembre es constituirà i podrem treballar en tota la sèrie de problemes que hi ha en la ciutat”

Per este motiu, Joan Ribó ha manifestat que “és una satisfacció tindre una reunió amb la Federació d’Associacions de Veïns”. L’alcalde ha dit que “per a nosaltres és una estructura fonamental de la ciutat que ens permet connectar amb els problemes reals i amb la qual volem treballar perquè és un element clau per a la ciutadania”.

Ribó també ha mostrat la seua “satisfacció” per la “identificació que hem tingut en els punts importants sobre l’ampliació del port”. L’alcalde ha reiterat davant els veïns i veïnes que “si no hi ha informe d’impacte ambiental, jo votaré en contra de l’ampliació del port perquè eixe port afecta molt negativament les platges del sud i la mobilitat, no només de València, sinó de tota l’àrea metropolitana”.

El vell i el nou Mestalla

L’alcalde i Broseta han abordat també els problemes que suscita el camp del Mestalla, i més concretament l’amplària de les grades i els voladissos que, en el seu dia, ja van denunciar els veïns i que ara anuncien que revitalitzaran als tribunals si no es compleix allò dictaminat. L’alcalde ha afirmat que estaran “atents al fet que es complisca la sentència que guanyaren els veïns” però que la posició de l’Ajuntament és “sobretot la posició de sempre. Que s’acabe el nou camp”. Dir-li al València Club de Futbol que ja és hora. Ara ja té diners. El camp s’ha d’acabar i s’han de complir els compromisos que té amb la ciutat”.

L’alcalde també ha avançat que faran “el possible per ajudar les associacions de veïns a través de subvencions en el pressupost de 2022 o en els espais i locals que podem cedir”.

Informació i Foto: Ajunament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: