L’Ajuntament de València comença una intervenció integral per al manteniment de les zones enjardinades de Sociòpolis a la Torre.

El Servici municipal de Jardineria Sostenible treballa des d’este dilluns en Sociòpolis, “en una intervenció especial” que consistirà en la sega, retall i poda d’arbustos, birbat i control de vegetació en els escocells, repàs de les estructures que sostenen i faciliten el creixement de plantes, eliminació de falles en arbrat i palmeres, així com l’aplicació de tractament fitosanitari. També es farà un repàs del mobiliari i es revisaran les xarxes de reg. Dins de la intervenció s’abatran 4 palmeres mortes. Està previst que els treballs duren entre 10 i 12 dies.

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que “per al desenvolupament d’esta intervenció especial es destinaran entre 12-14 operaris en total”. “Volem deixar la zona preparada i a punt per als pròxims mesos”, ha dit. Es tracta d’una superficie de 34.820 metres quadrats de praderes, terra de cultiu (rosers, lliris, tarongers, etc.), zones de joc infantil i diferents vials.

Els treballs han començat amb la sega que està previst que s’allargue durant tota esta setmana. A continuació es farà el birbat d’escocells i la poda d’enfiladisses i arbustos, rosers, etc. La setmana que ve s’abatran les 4 palmeres mortes, es repassaran les falles d’arbrat i es desenvoluparan altres tasques de conservació i manteniment de les plantes. També la revisió del sistema de reg i del mobiliari existent.

Per a la realització d’estos treballs s’utilitzara la maquinària habitual de manteniment de jardins com ara desbrossadores, motoserres i altres eina de mà.

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: