L’Ajuntament de València adquirix 15 noves motocicletes per a “millorar l’operativitat i seguretat” de la Policia Local

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha destacat, este dilluns, durant la presentació de les noves motocicletes que disposarà la Policia Local de València, que “la seguretat és un dels eixos sobre els quals pivotarà pràcticament tota la legislatura i, per a això, reforçarem tant la plantilla com la dotació de material del cos amb l’objectiu que Valencià es convertisca en una de les ciutats més segures d’Espanya”.

Catalá ha indicat que en concret s’han adquirit 15 noves motocicletes “d’alta gamma, amb baix cost de manteniment i consum i amb capacitat per a circular, tant per l’àmbit urbà com pels terrenys més exigents del terme municipal, com a camins rurals, l’entorn de la Devesa i Albufera o el llit del riu”. A més, ha subratllat que és “una de les primeres compres que farem per a reforçar el material, a part de la plantilla, ja que considerem fonamental que la Policia dispose de tots els efectius que necessite per a desenvolupar les seues funcions i esta dotació destaca per l’autonomia i versatilitat que els oferirà a l’hora d’actuar en assumptes d’urgència”.

Esta adquisició, que suposa renovar una part de la flota i el cost de la qual ha ascendit a 152.460 euros, s’ha realitzat amb l’objectiu de “millorar l’operativitat policial en tots els llocs del terme municipal; la seguretat dels agents en l’exercici del seu treball diari i de dotar al cos de més i millors recursos materials”, ha subratllat María José Catalá en l’acte de presentació, en el qual ha estat acompanyada pel regidor de l’Àrea de Seguretat i Mobilitat, Jesús Carbonell.

A més, l’alcaldessa de València ha explicat que l’objectiu que València “siga la ciutat més segura d’Espanya” ens ha dut a focalitzar l’atenció en alguns punts calents de la ciutat com a plaça d’Hondures, del Cedre i la Roqueta en els quals la Policia ha estat patrullant este cap de setmana “per ser llocs on s’organitzen botellons, encara que també s’està actuant en zones de discoteques que presenten alguns problemes de convivència”.

En este sentit, María José Catalá, ha agraït les actuacions dutes a terme pels operatius perquè la seua presència “ha evitat aglomeracions, encara que som conscients que queda molta faena per fer i és important també la conscienciació ciutadana. És necessari respectar el dret al descans dels veïns”, ha remarcat l’alcaldessa.

Avanç en la lluita contra l’ocupació il·legal

Així mateix, Catalá ha informat de l’actuació realitzada per la Policia Local de València en el barri d’Orriols on s’han eliminat 65 connexions fraudulentes a la xarxa elèctrica, durant la setmana passada. “Això respon al pla de xoc contra l’ocupació il·legal que estem abordant i ja estem treballant conjuntament amb empreses de subministraments i donar de baixa així les connexions il·legals”, ha manifestat l’alcaldessa.

Informació i Foto:Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: