L’Ajuntament de Burriana convoca ajuts per finançar projectes d’activitats adreçades a la joventut

L’Ajuntament de Borriana destina un total de 10.000 euros a ajuts dirigits a les associacions juvenils que facin projectes d’activitats destinades a la joventut de la ciutat, segons ha informat l’edila de Joventut, Lluïsa Monferrer, que ha destacat que el consistori hi destina mil euros més que a la passada edició.

Aquestes subvencions públiques municipals que es concedeixen en règim de concurrència competitiva financen les activitats executades des de l’1 de setembre de 2021 fins al dia 31 d’agost de 2022, i tant la convocatòria com les bases s’han publicat a l’apartat de la seu electrònica de la pàgina web municipal.

Segons estableixen les bases, poden ser beneficiàries de les ajudes esmentades les associacions juvenils i les seccions juvenils d’entitats socials o organitzacions no governamentals prestadores de serveis a la joventut amb seu social, central o delegació permanent al municipi.

Únicament serà subvencionable un projecte per entitat i les activitats hauran de tenir en compte la promoció de la igualtat entre dones i homes joves i de valors com ara la tolerància, la solidaritat, el respecte mutu i la prevenció de qualsevol mena de discriminació.

Les activitats també han d’incidir en la promoció d’estils de vida saludables i la prevenció de riscos per a la salut, i la participació de joves amb risc d’exclusió social. A més, es tindrà en compte la promoció d’activitats culturals, artístiques, del patrimoni cultural i turístic municipal, l’oci i el temps lliure dirigides a joves i la protecció i conscienciació de la cura i el valor del medi ambient.

Per concedir les subvencions s’aplicaran diferents criteris, entre els quals es valorarà el nombre de socis entre 12 i 30 anys i la implicació de joves voluntaris amb edats compreses entre 18 i 30 anys.

Igualment, en l’adjudicació es considerarà el foment del voluntariat en l’execució del projecte i la utilització de mitjans, en aquest punt serà valorat el fet que el projecte sigui desenvolupat, totalment o parcialment, per persones que aportin la seva col·laboració desinteressadament, indicant el nombre de persones que treballen en el projecte i destacant quantes ho fan amb caràcter voluntari.

També es valorarà la participació de les entitats en els processos participatius de joventut oberts des del departament municipal de Joventut i Pla Jove municipal, la tipologia i la diversitat de les activitats i els programes que tinguin continuïtat. A més, es tindrà en compte la solvència material, en concret els equipaments i els mitjans materials de l’entitat sol·licitant per al desenvolupament del projecte.

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds va començar el 15 de juliol i finalitza el 4 d’agost i es presentaran al Registre electrònic de l’Ajuntament de Borriana utilitzant el tràmit electrònic corresponent o, si no n’hi ha el d’“Instància General”, adjuntant els models normalitzats establerts a aquest efecte que figuren com a annexos a les bases. La convocatòria i annexos es poden trobar i consultar a .

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: