L’Ajuntament de Borriana organitza el fòrum d’ocupació ‘Som Talent’ amb una marató d’entrevistes de feina

L’Ajuntament de Burriana a través de l’Agència de Desenvolupament Local organitza el fòrum d’ocupació ‘Som Talent’ que servirà com a punt de trobada entre els demandants d’ocupació i les empreses que busquen talent, que tindrà lloc el dia 9 de juny de 9h a 14h a la LLar Fallera de Borriana, segons ha anunciat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

A la presentació del fòrum ha participat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, que ha explicat que Som Talent Borriana sorgeix per la determinació del govern municipal de “ajudar les persones que es troben en situació de desocupació i facilitar-los una via més per aconseguir feina”, ha afirmat Esther Meneu. Per això, el consistori comptarà amb la participació de més de 40 empreses que entrevistaran els candidats i les candidates que compleixin els requisits de les seves ofertes de feina.

Una activitat dissenyada especialment per a persones que estan buscant feina i que consisteix en una marató d’entrevistes per cobrir ofertes d’ocupació presentades per empreses del sector econòmic de Borriana.

Prèviament, les persones que participen al fòrum s’han d’inscriure a les ofertes de feina i en cas de complir els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el mateix esdeveniment.

En aquest moment, ha assegurat, “hi ha més de 200 ofertes de treball presentades per 40 empreses diferents”, i el fòrum es convertirà en “una marató d´entrevistes de treball de 15 minuts durant una jornada presencial amb empreses de la zona”. Un format que, segons Meneu, “genera un gran nombre d’oportunitats laborals”.

Des de l’àrea d’ocupació local han explicat que aquesta activitat està adreçada a totes les persones de Borriana i de les poblacions del voltant que es trobin a la recerca activa d’ocupació o de millora de la seva situació laboral.

Les persones que busquen feina poden inscriure’s a la web de l’esdeveniment a totes aquelles ofertes que siguin del seu interès abans del 6 de maig. Si compleixen els requisits, se’ls assigna una hora concreta per a cada entrevista de treball acceptada, durant el matí del 9 de juny de 9h a 14h, de manera presencial a la Llar fallera de Borriana.

Per participar al Fòrum d’Ocupació de Burriana s’ha d’accedir a través del web , inscriure’s a la web emplenant les dades personals, pujar el currículum, revisar les diferents ofertes que figuren al portal i apuntar-se a aquelles que siguin interessants.

Les empreses revisaran els currículums i, si el candidat/a és acceptat/da per a l’entrevista, es posaran en contacte uns dies abans de la celebració del Fòrum per concertar una cita al llarg del dia 9 de juny a la LLar Fallera.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: