L’Ajuntament de Borriana lliura els diplomes a l’alumnat participant a la ‘Llançadora de Formació, Empleabilitat i Emprenedoria’

La regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, ha lliurat els diplomes a l’alumnat de Borriana participant a la “Llançadora de Formació, Empleabilitat i Emprenedoria”, del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics, projecte dirigit a la inserció laboral de les persones aturades que els facilita una formació ceràmica d’acord amb les necessitats reals del sector.

A l’acte celebrat al Centre Municipal de Cultura la Mercè també hi ha assistit personal tècnic del Consorci, i els alumnes han pogut exposar els dissenys ceràmics realitzats a la fase final d’aquest període formatiu.

En la seva intervenció, Esther Meneu ha destacat que, gràcies a programes de foment de l’ocupació com la Lanzadera, aquests veïns i veïnes disposen ara d’una formació demandada pel sector ceràmic i de noves eines per encarar amb èxit la incorporació al mercat laboral. .

Aquest projecte de Lanzadera ha format un total de 94 persones aturades residents als municipis consorciats a través de les diferents seus ubicades a Borriana, Almassora i l’Alcora. Una formació que respon a les necessitats reals del sector ceràmic i que està aconseguint que les persones aturades amb ganes de formar-se i treballar accedeixin al mercat laboral.

Cal destacar que el projecte adreçat a les persones aturades facilita una formació ceràmica adaptada a les demandes del sector per a la seva inserció al mercat laboral.

La Llançadora a Borriana ofereix a les persones participants orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica al sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seves habilitats personals.

Les persones interessades poden inscriure’s a la Llançadora a través del correu electrònic o dels telèfons 637 428 247, 674 179 362 o 610 321 875.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: