L’Ajuntament de Borriana lliura els certificats del Taller d’Ocupació Riu Anna 3 als 20 participants de la promoció 2021

La Regidoria de Polítiques Actives d’Ocupació ha clausurat l’edició d’enguany del Taller d’Ocupació Riu Anna 3 en un acte en què s’han lliurat els certificats del curs a les 20 persones participants de la promoció del 2021.

L´alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha presidit l´acte, ha destacat que aquest programa mixt d´ocupació i formació ha permès a les 20 persones desocupades del municipi que han participat “formar-se i millorar la seva ocupabilitat durant un any i, a la vegada, oferir la seva feina a la ciutadania de Borriana alhora que perceben un salari per això”.

En aquest sentit, ha subratllat la “satisfacció mútua” d’aquesta doble vessant dels tallers, que alternen la formació amb la pràctica professional, fent obres o prestació de serveis d’utilitat pública o d’interès general durant els 12 mesos de durada.

Aquest any han estat 20 els participants en aquests tallers amb especialitats formatives de jardineria i d’administració, 10 en cadascuna de les modalitats, per les quals, a més, s’han contractat a través del programa 6 persones que són les que conformen l’equip docent.

A la clausura del taller de 2021, també hi ha participat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Serveis Socials i Dependència, Esther Meneu, així com tot el professorat i l’alumnat dels cursos.

Aquests tallers tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de persones aturades de més de 25 anys i va dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional.

Amb una durada de dotze mesos, equivalents a un total de 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, el taller ha estat subvencionat pel Servei Valencià dOcupació i Formació, Labora, amb 480.412 euros, i amb una aportació del consistori de 19.500 euros.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: