L’Ajuntament de Borriana i la Creu Roja reafirmen la seva cooperació en la tasca social

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha rebut la visita institucional del president del Comitè Provincial de Creu Roja a Castelló, Esteban Fortea, i del coordinador provincial, Óscar Messeguer, acompanyats de la presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja, Sonia Gascón , i amb la presència també de la regidora de Serveis Socials, Esther Meneu.

A la trobada, Creu Roja ha aprofitat per lliurar al consistori un resum de persones ateses a Borriana per àrees d’acció del 2021, i ha agraït la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Burriana en els diferents projectes d’índole social en què col·labora des de fa temps en coordinació i diàleg continu per respondre a les necessitats de manera àgil, ràpida i eficaç.

Durant la reunió, Maria Josep Safont ha reconegut a l’entitat “la seva tasca social i la seva feina diària amb els col·lectius que més ho necessiten i que moltes vegades les institucions públiques no poden arribar” per la qual cosa, segons ha manifestat, “l’acció de Creu Roja és bàsica i tremendament necessària per continuar treballant per la igualtat d’oportunitats de tota la ciutadania”.

A més, Safont ha destacat la importància de comptar amb una assemblea local i voluntariat actiu de Creu Roja a Borriana perquè “permet donar resposta a moltes demandes que altrament serien de difícil cobertura”.

També ha assenyalat la creixent activitat i projectes que desenvolupa Creu Roja a Borriana, des que es va iniciar aquesta col·laboració ara fa set anys, i ha destacat la “pluralitat dels programes socials que sempre van encaminats a millorar les condicions de vida de les persones amb més vulnerabilitat” pel que, segons el parer de l’alcaldessa, aquesta col·laboració “és més que necessària i justa”.

Des de Creu Roja han plantejat la possibilitat d’explorar noves línies de cooperació, i han volgut fer públic “l’agraïment” a l’Ajuntament pel reconeixement municipal a la feina de l’entitat i també per “ser sensibles als programes que realitzem a la ciutat”.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: