L’Agència Valenciana del Turisme assisteix a la fira IMEX Amèrica a Las Vegas

Informació i Foto: http://www.gva.es

L’Agència Valenciana del Turisme, promociona l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat en la fira IMEX Amèrica, un certamen especialitzat en l’oferta MICE (meetings, incentives, conferences, and exhibitions), que se celebra del 10 al 12 d’octubre a Las Vegas.

D’aquesta manera, l’Agència Valenciana del Turisme estarà present en aquest certamen com coexpositor dins del lloc de Turespaña juntament amb representants de Turisme València i Fira València.

Durant l’esdeveniment, representants de l’Agència Valenciana del Turisme mantindran reunions amb diversos operadors turístics i realitzarà presentacions a agents i empreses especialitzades en l’organització d’esdeveniments i congressos de diversos països. L’objectiu és presentar la Comunitat Valenciana com una destinació ideal en el Mediterrani per a acollir aquest tipus de viatges.

En IMEX Amèrica es donen cita els principals proveïdors de la indústria de reunions de tot el món. Es tracta d’una fira d’agenda amb una sèrie de reunions per a presentar l’oferta de la destinació a empreses del sector, ja que pel que fa als congressos, aquests solen planificar-se amb anys d’antelació i a través de la preparació de candidatures de destinació.

A més, IMEX Amèrica 2017 és el certamen més gran especialitzat en el sector de turisme d’incentius, esdeveniments i congressos d’EUA i Canadà, al que està prevista l’assistència de més de 5.000 professionals d’operadors turístics especialitzats, en la seua majoria d’EUA i Canadà, però també d’alguns països llatinoamericans, asiàtics i europeus.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància d’assistir “a aquest tipus acciones promocionals per a donar a conéixer la nostra àmplia oferta de turisme de negocis i d’aquesta manera impulsar l’arribada d’aquest segment a la Comunitat Valenciana” i destaca la importància d’impulsar productes turístics com el MICE “que pot ajudar-nos a desestacionalitzar i a potenciar l’arribada d’aquest tipus de turistes als quals també és interessant fidelitzar”.

Colomer ha assenyalat que les perspectives de futur d’aquest producte turístic “són optimistes a la Comunitat Valenciana, ja que es parteix d’una situació molt favorable, tant en termes d’oferta adaptada a les necessitats específiques d’aquest tipus de turista com de posicionament de les destinacions més vinculades al turisme de congressos”.

A més, ha ressaltat que el turisme MICE “permet reforçar la desestacionalització del sector turístic i incrementar la despesa mitjana per turista, dos dels objectius fonamentals de la política turística que desenvolupa l’Agència Valenciana del Turisme”.

Cal assenyalar que la presència de l’Agència Valenciana del Turisme en aquesta fira se sumisca a altres actuacions de turisme MICE, com la participació en altres fires i congressos especialitzats en territori nacional, a Europa i Amèrica del Nord, així com a l’organització de diversos viatges de familiarització i inspecció per a operadors d’aquest producte de més de 15 països durant 2018.

La participació de l’Agència Valenciana del Turisme en aquesta acció promocional a Las Vegas es realitza en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Chicago.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d