L’aeroport de Castelló rep l’oferta d’una companyia aèria per operar una nova connexió amb Madrid durant dos anys

La societat pública Aerocas ha rebut l’oferta d’una aerolínia en el procés de licitació per posar en marxa una connexió aèria entre Castelló i Madrid. La companyia Air Nostrum opta a operar la nova ruta objecte de la convocatòria.

Un cop vençut el termini per a la presentació de propostes, s’ha verificat que l’oferta presentada per l’aerolínia reuneix els requisits administratius. Ara falta per avaluar la resta de documentació, relativa als aspectes tècnics i econòmics.

El contracte contempla la programació, promoció i prestació efectiva d’una nova connexió, de caràcter anual, entre Castelló i Madrid durant un període de dos anys, que haurà d’entrar en funcionament abans del proper 1 de novembre.

La ruta haurà de disposar d’almenys 5 freqüències setmanals, en dies diferents, dins una franja horària que garanteixi el màxim de connectivitat aèria. Pel que fa a això últim, un dels principals elements que es valoraran són les possibilitats de connexió amb altres destins internacionals i nacionals que ofereixen les aerolínies des de l’aeroport de Madrid.

La companyia adjudicatària haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb especial esment a les possibilitats de connectivitat associades a aquesta.

El contracte que surt a concurs té un import màxim per anualitat d’1,3 milions d’euros, del qual un 50% correspon a la part fixa i un 50% a la variable

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: