L’aeroport de Castelló registra un nou rècord mensual amb 22.534 persones passatgeres al juliol

L’aeroport de Castelló ha tornat a batre el seu rècord mensual de persones passatgeres en arribar a les 22.534 al juliol. Es tracta del registre més alt a la trajectòria de la infraestructura, que supera per primera vegada els 20.000 viatgers i viatgeres mensuals.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat que aquesta campanya estival “és, en termes de trànsit comercial, la millor en la història de l’aeroport de Castelló, com demostra que al juny i juliol s’han aconseguit les xifres més elevades dels usuaris”.

“Una tendència que està previst que es mantingui aquest mes d’agost”, ha afegit la consellera, que ha incidit que el desenvolupament del trànsit comercial vinculat al turisme “és un pilar fonamental a l’estratègia de l’aeroport”.

A l’acumulat dels set primers mesos de l’any, del gener al juliol, la xifra de viatgers puja a 70.408.

Pel que fa als moviments d’aeronaus, al juliol s’han registrat 974 operacions. Al còmput de l’any, la xifra és de 5.591.

La base aèria opera aquest estiu vuit connexions regulars: dues amb Londres i una amb Brussel·les, Budapest, Bucarest, Katowice, Sevilla i Bilbao. Les aerolínies amb connexions amb Castelló han programat per a l’actual campanya estival, que abraça des de finals de març fins a finals d’octubre, més de 700 vols regulars amb sortida o destinació a l’aeroport castellonenc.

La consellera ha incidit que l’activitat comercial se sostindrà durant la temporada hivernal, que comença a finals d’octubre, amb la continuïtat de quatre de les rutes que estan operant a l’estiu i l’activació de les noves connexions de Dublín i Madrid.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: