L’aeroport de Castelló presenta a les agències de viatges valencianes i andaluses la nova ruta a Sevilla

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha mantingut, en el marc de Fitur, trobades amb representants d’agències de viatges de la Comunitat Valenciana i d’Andalusia, per tal de presentar i promocionar la nova connexió aèria entre Castelló i Sevilla.

La directora general s’ha reunit amb el president de l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (Aevav), Miguel Jiménez; el president de la Federació Andalusa d’Agències de Viatges (FAAV), Luis Arroyo; el president de l’Associació Empresarial d’Agències de Viatges de Sevilla (Aevise), José Manuel Lastra; i la vicepresidenta de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), Eva Blasco.

En aquestes trobades, Blanca Marín ha explicat l’adjudicació per part d’Aerocas d’una ruta a Sevilla, operada per Air Nostrum, que operarà a partir del pròxim 28 de juliol amb dues freqüències setmanals, en dimecres i divendres. Els representants de les agències de viatges s’han compromès a traslladar als seus associats la posada en marxa d’aquesta nova connexió aèria.

La directora general d’Aerocas ha manifestat la importància que el sector turístic “disposi d’informació actualitzada i detallada sobre els vols de l’aeroport, per tal de promoure la comercialització de viatges i estades de vacances vinculades a les rutes que operem, en aquest cas, a la de Sevilla “.

Segons ha assenyalat, les agències de viatges constitueixen un “aliat estratègic” per a l’aeroport “pel que és important que coneguin de primera mà les possibilitats de connectivitat”.

D’altra banda, Blanca Marín ha informat els representants de les agències de viatges sobre els avantatges que ofereix l’aeroport, com són l’agilitat de les operacions, la rapidesa i senzillesa de la facturació i embarcament, l’aparcament gratuït per als usuaris i usuàries o el servei de transport adaptat a l’horari dels vols.

Per la seva banda, la vicepresidenta de CEAV, Eva Blasco, ha manifestat que la ruta entre Castelló i Sevilla “és un encert”, ja que potenciarà “el transvasament de turistes entre la Comunitat Valenciana i Andalusia”. Segons ha assenyalat, “el turisme nacional serà fonamental en aquesta campanya, marcada encara per la pandèmia, de manera que aquesta nova connexió aèria contribuirà a reactivar el sector”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: