Carnet Jove de l’IVAJ sorteja 3 caps de setmana per a 4 persones a l’alberg juvenil La Marina de Teulada-Moraira

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha llançat un concurs entre titulars de Carnet Jove en el qual sorteja 3 caps de setmana per a quatre persones a l’alberg juvenil La Marina, a Teulada-Moraira.

En aquesta iniciativa poden participar des del 21 de maig i fins al 25 de maig, a les 23.59 hores, joves residents a la Comunitat Valenciana que tinguen entre 18 i 30 anys d’edat, amb el Carnet Jove en vigor.

L’objectiu és premiar joves titulars de la credencial jove europea residents a la Comunitat Valenciana i recordar que el Carnet Jove inclou el carnet d’alberguista internacional.

Concurs a Instagram

La mecànica és senzilla i les persones usuàries han d’esmentar a 3 persones en comentaris de el post de l’sorteig a través d’Instagram. També es podrà seguir a l’IVAJ i compartir el post en els seus ‘stories’ esmentant a l’IVAJ

Cadascun dels premis inclou allotjament per a 4 persones a l’alberg La Marina de Teulada-Moraira amb pensió completa, des del sopar de divendres 28 de maig fins el dinar de diumenge 30 de maig.

L’IVAJ publicarà el nom de les tres persones guanyadores en les seves stories el 26 de maig i comunicarà per missatge directe que han estat seleccionats per gaudir de el cap de setmana a l’alberg juvenil

Tant les persones guanyadores com els seus acompanyants hauran de ser titulars de Carnet Jove.

L’IVAJ actualitza promocions i ofertes especials a través d’una llista de distribució de Carnet Jove amb 3.150 usuaris i usuàries i dels seus perfils a les xarxes socials.

El programa Carnet Jove de l’IVAJ es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 30 països d’l’entorn europeu que conformen l’Associació de el Carnet Jove Europeu (EYCA).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: