L’aeroport de Castelló participa a World Routes amb l’objectiu de fomentar el rellançament de l’activitat comercial

L’aeroport de Castelló participa en ‘World Routes’, la principal fira internacional de connectivitat aèria, que té lloc entre el 10 i el 12 d’octubre a Milà (Itàlia). L’aeroport assisteix a aquest esdeveniment amb l’objectiu de promoure el rellançament de l’activitat comercial després de la caiguda vinculada a la pandèmia de la COVID-19.

La directora d’Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat la seva satisfacció amb la participació de l’aeroport a ‘World Routes’, “després de gairebé dos anys sense poder acudir de forma presencial a esdeveniments de connectivitat aèria a causa de la pandèmia”. “La celebració d’aquesta fira és un reflex de la recuperació de la normalitat en el sector aeri”, ha valorat.
Blanca Marín ha subratllat la transcendència de ‘World Routes’, la principal fira internacional de connectivitat aèria, que reuneix els principals agents de el sector de l’aviació. “Suposa un aparador de primer nivell en el qual promocionar la infraestructura”, ha apuntat.
La responsable d’Aerocas ha explicat que al llarg de la fira va mantenir diverses trobades amb aerolínies, aeroports i professionals de sector aeronàutic a fi de reforçar la projecció exterior de la infraestructura i de promoure noves oportunitats de negoci.
La directora general té fixades reunions amb companyies aèries, “que permetran seguir aprofundint en els contactes que es vénen mantenint per a l’obertura de nous mercats i la consolidació dels existents”.

Així mateix, té previst entrevistar-se amb representants d’aeroports europeus amb connexions programades amb Castelló, amb els que abordarà la realització d’accions promocionals conjuntes dirigides a fomentar la utilització de les rutes i contribuir al seu fiançament.

La directora general d’Aerocas ha avançat la seva intenció de traslladar als operadors aeris els avantatges competitius que ofereix l’aeroport de Castelló, així com els avenços que s’estan realitzant en matèria de diversificació i ampliació de la cartera de serveis.
Blanca Marín ha exposat que l’aeroport “està treballant de forma intensa en la recuperació de l’tràfic comercial, que ha patit una caiguda a nivell global durant la pandèmia”. Segons ha assenyalat, les perspectives per a 2022 “són positives, ja que preveiem un important impuls gràcies a la recuperació de les rutes que no s’han pogut operar”.
“El desenvolupament de tràfic comercial vinculat a l’turisme és un pilar fonamental en l’estratègia de diversificació de l’aeroport. Per això, en coordinació amb l’empresariat i les administracions competents en matèria turística, estem desplegant una intensa acció promocional a l’objecte d’esperonar els vols comercials “, ha conclòs.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: