L’aeroport de Castelló obre la seva primera connexió nacional amb la posada en marxa de la nova ruta a Bilbao

L’aeroport de Castelló ha estrenat aquest dissabte una nova ruta a Bilbao, gestionada per l’aerolínia Volotea, que constitueix la primera connexió regular que ofereix l’aeroport dins del territori nacional. Aquesta ruta, la primera que opera Volotea a Castelló, disposa de dues freqüències setmanals, en dimarts i dissabte, i està programada fins al pròxim 17 d’octubre.

Amb motiu de el vol inaugural, l’aeroport ha rebut a l’avió procedent de Bilbao -que transportava 102 passatgers i pasajeras- amb el tradicional arc d’aigua traçat des de dos camions de l’servei de bombers.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha manifestat que “aquesta nova ruta obre una gran oportunitat per al turisme de la Comunitat i especialment de la província de Castelló. La recuperació de el sector turístic comença per la recuperació de l’mercat nacional “.

El conseller ha recordat que l’aeroport va acordar amb l’aerolínia Volotea substituir aquest any la ruta prevista a Marsella per la de Bilbao, “a causa de la necessitat d’adaptar-se a les circumstàncies excepcionals derivades de la crisi de la COVID-19 ia les perspectives dels sectors aeri i turístic, que apuntaven que la reactivació començaria pel mercat nacional “. En aquest sentit, Arcadi Espanya ha assenyalat que la “bona acollida que ha tingut la connexió amb Bilbao denota que la decisió que vam prendre va ser encertada”.

El conseller ha recalcat que la progressiva incorporació dels vols s’ha realitzat “amb les màximes garanties de protecció i seguretat sanitària per als passatgers i passatgeres, així com per al personal de l’aeroport”. Ha recordat que s’han implantat estrictes mesures de control enfront de la COVID-19, en aplicació de la normativa i recomanacions de les autoritats competents.

Informació i Foto: Geenralitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: