L’aeroport de Castelló licita el contracte d’explotació del servei de cafeteria de la terminal de passatgers

L’aeroport de Castelló ha acordat treure a licitació el contracte d’explotació del servei de cafeteria de la terminal de passatgers. Les empreses interessades disposen dun termini dun mes per a la presentació dofertes des de la publicació de la convocatòria.

L’objecte de la licitació és l’adjudicació, en règim d’arrendament, d’un local condicionat per al servei de bar-cafeteria amb restauració. El contracte té una durada de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-se fins a dos anys més.

La cafeteria haurà d’estar oberta, almenys, els dies en què operen vols regulars (des de dues hores abans de l’arribada de l’avió fins a dues hores després de la sortida) i de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores. Aquest horari pretén donar resposta a la demanda creixent ia la diversa tipologia de clients.

D’una banda, donarà servei a les persones passatgeres i als acompanyants. Sobre això, cal recordar que l’aeroport de Castelló preveu un important creixement del trànsit comercial aquesta temporada, en què hi ha programades vuit rutes regulars nacionals i internacionals, i en què s’operaran fins a 17 freqüències setmanals, xifra rècord per a l’aeroport .

D’altra banda, la cafeteria atendrà el personal del mateix aeroport i de les diferents empreses que hi operen, que sumen prop de 150 persones diàries. També a l’alumnat de Formació Professional que acudeix a les instal·lacions, amb una previsió de prop de 150 joves a partir del proper curs amb la implantació de nous cicles formatius.

A més, les empreses participants podran incloure a les seves ofertes la prestació del servei de càtering a terra que requereixen les aerolínies quan hi ha retards en els vols.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: