L’aeroport de Castelló i el Macvac organitzen la cinquena exposició de el projecte ‘Sala 30’

L’aeroport de Castelló i el Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni ‘(Macvac) de Vilafamés han organitzat la cinquena exposició de el projecte’ Sala 30 ‘, que porta per títol’ Ànima animal ‘. A causa de la pandèmia, aquesta exposició pictòrica i escultòrica té lloc a les instal·lacions de l’Macvac i no a la galeria d’art de l’aeroport.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha visitat la mostra, acompanyada per la directora de l’Macvac, Rosalía Torrent, i l’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez.

Blanca Marín ha explicat que, malgrat les circumstàncies adverses i les restriccions associades a la pandèmia, l’aeroport i el Macvac han decidit posar en marxa aquesta nova exposició, “a fi de donar continuïtat a la iniciativa ‘Sala 30’, de la qual ens sentim molt orgullosos “.

La directora general d’Aerocas ha manifestat que el projecte cultural tornarà a l’aeroport de Castelló “pel que fa la situació ho permeti i es reactivi el tràfic regular, ja que entenem que la ‘Sala 30’ aporta un valor afegit i distintiu, a l’oferir als passatgers i passatgeres la possibilitat de gaudir d’l’art tot just baixar de l’avió o just abans d’embarcar, amenitzant les esperes “.

En aquest sentit, ha destacat que la participació de l’Macvac “suposa una garantia de qualitat, ja que constitueix un dels referents culturals del territori”.

L’exposició consta de dotze obres pictòriques i escultòriques dels artistes Manuel Martí Moreno, Olga Avançat, Lorena Amorós, Laura Avinent, Tonico Ballester, Joan Brotat, Antonio Debón, María José Gallardo, Ana Lentsch, Martín Caballero, Joan Moreno i Núria Rodríguez.

La directora de l’Macvac, Rosalía Torrent, ha explicat que l’exposició ‘Ànima animal’ “té com a denominador comú el món dels animals, entre els quals també apareixen referenciats alguns humans”.

El projecte ‘Sala 30’ va néixer fa quatre anys de la mà de l’Macvac i de l’aeroport. A través d’aquesta iniciativa, s’ha articulat una oferta cultural vinculada a l’aeroport, dotant-lo de diferents espais artístics que es renoven periòdicament.

El Macvac assumeix la direcció artística, d’aquí el nom de ‘Sala 30’, ja que el Museu de Vilafamés disposa de 29 sales i els espais expositius de l’aeroport es conceben com una extensió.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: