L’aeroport de Castelló exposa els seus projectes i cartera de serveis a l’Ajuntament de Sagunt i Asecam per tal d’estendre el seu àmbit d’influència

L’aeroport de Castelló prossegueix la seva ronda de contactes amb institucions i agents econòmics del territori per tal de buscar punts de trobada que permetin avançar en el desenvolupament i diversificació de la infraestructura.

Amb aquest propòsit, la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha rebut a una representació de l’Ajuntament de Sagunt, conformada per l’alcalde, Darío Moreno, i el regidor Javier Rar, acompanyats per la presidenta de l’Associació d’Empresaris de Camp de Morvedre (Asecam), Cristina Plumed.

La directora general d’Aerocas ha manifestat l’objectiu de l’aeroport de Castelló d’estendre el seu àmbit territorial d’influència. En aquest sentit, ha assenyalat que la comarca del Camp de Morvedre “constitueix una àrea d’oportunitat per a l’aeroport, donada la seva proximitat geogràfica i la seva importància econòmica i demogràfica”.

Blanca Marín ha traslladat la voluntat “de fomentar l’ús de l’aeroport per part de la ciutadania de la zona de Sagunt”. A l’qüestió, ha assenyalat que la instal·lació ofereix un catàleg “molt atractiu” de rutes internacionals i nacionals, a més d’avantatges competitius per als usuaris, com són l’aparcament gratuït, la comoditat i la rapidesa de les operacions. A això cal afegir la bona comunicació viària, que situa l’aeroport a menys d’una hora de Sagunt.

La directora general d’Aerocas ha exposat els avenços en matèria de diversificació i ha detallat la gamma de serveis que ofereix la infraestructura. A més, ha informat sobre el projecte de creació d’un pol empresarial vinculat als sectors logístic i aeronàutic a la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC).

Sinergies amb Parc Sagunt

Blanca Marín ha coincidit amb els representants de l’Ajuntament i de Asecam en les oportunitats existents de col·laboració entre l’aeroport de Castelló i el teixit econòmic de l’àrea de Sagunt. A més, ha manifestat que l’aeroport i Parc Sagunt “poden potenciar-se mútuament com a espais productius complementaris”.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assenyalat que l’aeroport de Castelló “té línies turístiques que esperem que, conforme es vagi recuperant l’economia i la normalitat, atreguin riquesa a tota la província i a la nostra comarca”.

“A més, en els últims anys ha donat un gir cap a un costat més industrial, oferint diferents oportunitats per a la nostra ciutat. És importantíssim que aprenguem quines són totes aquestes avantatges per poder aprofitar-les a l’màxim. A la fi i al el cap, l’aeroport de Castelló està a una distància relativament curta i és un valor afegit més per a la nostra economia, ha afegit.

Trobada amb empreses

La presidenta de Asecam, Cristina Plumed ha declarat que ha estat molt interessant veure de primera mà les línies de treball que s’estan executant a l’aeroport de Castelló, així com els ambiciosos plans de futur, en què esperem trobar sinergies “.

“Per explorar aquestes sinergies amb les nostres empreses, convidarem a la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, a una reunió amb les nostres empreses associades en la qual es pugui parlar de la cartera de serveis actuals de l’aeroport i com podem construir junts i empènyer perquè l’aeroport de Castelló siga un referent en especialització i innovació “, ha afirmat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: