Carrasco reclama les millores per al cos de la Policia Local de Castelló que Marc els va prometre fa dos anys i encara no ha complert

La portaveu de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, reclama les millores per al cos de la Policia Local de Castelló que l’alcaldessa Amparo Marco i el seu equip de govern els va prometre fa dos anys i encara no ha complert. “Demanem a l’equip de govern municipal que escolti i atengui a aquestes demandes i que no segueixin caient en sac foradat”, assenyala.

“Es tracta de reivindicacions justes, fins ara desateses pel govern municipal de Amparo Marco”, lamenta Carrasco. En una reunió mantinguda juntament amb el regidor de PP Juan Carlos Redondo i els sindicats UGT, CCOO, Csif i SPPLB s’han tractat assumptes com la carrera professional o la necessitat de cobrir de manera efectiva les places que es reflecteixen en la relació de llocs de treball. En aquest sentit, l’edil Popular assegura que “calen al menys 30 efectius més de la Policia Local, perquè hi ha nits en què només hi ha 2 patrulles per vigilar tot el terme de Castelló”.

Altres qüestions tractades han estat el tràmit per iniciar la valoració de llocs de treball, la necessitat urgent de defensa jurídica s’especialitza en la tasca que desenvolupa la Policia Local i la reivindicació dels Agents de Mobilitat relativa a al seu reclassificació a grup C2 causa de les funcions que realitzen ia l’equiparació amb la resta de col·lectius d’Agents de Mobilitat en el territori nacional.

Per a la portaveu Popular, després de dos anys, “és temps més que suficient perquè passin ja a l’acció. És hora de passar de les promeses als fets, l’equip de govern format per PSOE, Compromís i Podem ha de demostrar que està, de veritat, per l’escolta activa i per millorar les condicions laborals dels treballadors públics, en aquest cas de la Policia Local que ha estat, des del primer moment, a primera línia de batalla combatent aquesta pandèmia, no se’ls pot seguir donant l’esquena “.

En aquest sentit, la líder dels populars a la ciutat de Castelló ha traslladat personalment als quatre sindicats policials seu suport i s’ha posat a la seva disposició per remar tots en una mateixa direcció per tal d’assolir objectius més aviat possible.

“Si aquest és el govern de les persones, que es vanagloria de defensar el que és públic, en aquest cas l’ocupació pública, que ho demostri i no faci oïdes sordes als que tracten de defensar els seus legítims drets”, afegeix.

Aquesta mateixa setmana el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana instava a l’Ajuntament de Castelló a que donés resposta a la petició elevada per la Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF per donar resposta a més de 60 escrits sobre qüestions relacionades amb l’ocupació pública, presentades per aquest sindicat entre novembre de 2018 i setembre de 2020. “No pot ser que l’alcaldessa Amparo Marco opti sempre per la callada com a resposta, llavors, què transparència hi ha a l’equip de govern municipal? Quin interès hi ha en ajudar els castellonencs? És aquest el model participatiu que volen fomentar a la ciutat? Nosaltres, per descomptat, no “, apunta Begoña Carrasco.

“El problema és que PSOE, Compromís i Podem estan tan capficats en els seus embolics interns, que han convertit l’Ajuntament en la ‘Casa dels Embolics’ i, sobretot, per les seves desavinences manifestes en el si de el govern municipal. Mentre continuïn així, seguiran desatenent les seves responsabilitats. com aprovar el pressupost municipal d’aquest any, que ja porta quatre mesos de retard o solucionar els problemes del dia a dia als castellonencs “, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: