L’aeroport de Castelló disposarà a partir del proper 28 de març de 2023 d’una nova connexió amb Porto

L’aeroport de Castelló disposarà d’una nova connexió amb Porto, operada per Ryanair, a partir del proper 28 de març.

Així ho ha anunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Rebeca Torró, que ha detallat que la companyia ha posat aquest dimecres els bitllets a la venda. La nova connexió operarà amb dues freqüències setmanals, dimarts i dissabte.

Rebeca Torró ha manifestat la seva satisfacció amb el llançament de la nova ruta de Porto, “que reforçarà l´oferta de destinacions de l´aeroport el 2023”, sumant-se a la nova connexió amb Roma, l´inici del qual està programat el 3 de juny.

La consellera ha incidit que el desenvolupament del trànsit comercial i la millora de la connectivitat de Castelló “constitueixen un pilar fonamental en lʻestratègia de creixement de lʻaeroport”.

N’és una prova, ha afegit, és que aquest any s’han posat en marxa tres noves rutes (Madrid, Dublín i Brussel·les) i s’han recuperat connexions que es van veure afectades per la pandèmia.

Això ha fet possible que l’aeroport hagi registrat el 2022 la seva oferta de vols més gran i s’hagin assolit les xifres de passatgers més altes de la història de la infraestructura.

Quarta ruta de Ryanair a Castelló

La de Porto es convertirà en la quarta ruta que opera Ryanair a l’aeroport de Castelló, sumant-se a les de Londres, Brussel·les i Dublín.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: