L’aeroport de Castelló augmenta un 65% l’oferta de vols a Budapest i Katowice amb 250 operacions programades el 2023

L’aeroport de Castelló té previst incrementar un 65% l’oferta de vols a Budapest i Katowice aquest 2023 respecte de l’any passat. Les dues rutes, operades per Wizz Air, es reprendran aquesta primavera amb gairebé 250 vols programats entre totes dues.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat que l’aeroport de Castelló veurà potenciada aquest 2023 la seva connectivitat, “gràcies a la posada en marxa de noves línies regulars ia l’augment de la capacitat de les ja existents”. “Aquesta conjunció de factors permetrà que l’aeroport mantingui un camí de creixement aquest any, contribuint a la internacionalització del sector turístic de Castelló”, ha afegit.

Les rutes de Budapest i Katowice reforçaran substancialment la seva oferta de vols en comparació a l’any passat.

La de Budapest es reprendrà a finals de març i funcionarà fins a finals d’octubre amb dues freqüències setmanals. L’ampliació del calendari d’operacions suposarà que s’ofereixin aquest 2023 un total de 124 vols (en tots dos sentits), davant dels 86 de l’any passat.

Per part seva, la de Katowice està previst que es reactivi al maig amb dues freqüències setmanals, que s’elevaran a tres durant la temporada alta de l’estiu. La línia oferta aquest 2023 un total de 120 vols davant dels 62 de l’any passat.

Les rutes de Katowice i Budapest sumen per a la present campanya 244 vols, davant dels 148 de 2022, fet que suposa un increment del 65 %.

La potenciació d’aquestes connexions se suma a la de la ruta de Londres (Ryanair), que duplicarà la capacitat. Actualment disposa de dues freqüències setmanals, que s’elevaran a tres a finals de març ia quatre a partir del juny.

D’altra banda, l’aeroport de Castelló incorporarà properament tres rutes noves: la de Düsseldorf, que arrenca el 26 de març; Porto, el 28 de març; i Roma, el 3 de juny.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: