L’aeroport de Castelló adjudica el servei de cafeteria de la terminal de passatgers per obrir-lo al públic l’1 de juny

L’aeroport de Castelló ha adjudicat el contracte d’explotació del servei de cafeteria de la terminal de passatgers, que està previst que entri en funcionament el proper 1 de juny.

L’empresa adjudicatària es farà càrrec, en règim d’arrendament, d’un local condicionat i equipat per al servei de bar-cafeteria amb restauració. El contracte té una durada de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-se fins a dos anys més.

La proposta guanyadora amplia l‟horari mínim d‟obertura que establien les bases, fixant-lo de 8.00 a 16.00 hores de dilluns a divendres. A més, la cafeteria presta servei els dies en què operen vols regulars, des de dues hores abans de l’arribada de l’avió fins a dues hores després de la sortida.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha mostrat satisfacció amb la reobertura de la cafeteria, que, d’una banda, donarà servei a les persones passatgeres i als seus acompanyants. En aquest sentit, ha incidit que la posada en marxa de l?establiment coincidirà amb l?inici del període de màxima activitat comercial de l?aeroport, que operarà a partir del juny vuit rutes regulars amb 17 freqüències setmanals.

D’altra banda, l’horari de la cafeteria pretén atendre la demanda del personal del mateix aeroport i de les diferents empreses que hi operen, que sumen prop de 150 persones diàries. També donarà servei a l’alumnat i professorat de Formació Professional que acudeix a les instal·lacions, adscrits a l’IES la Vall d’Alba, que s’incrementarà substancialment a partir del proper curs amb la implantació de nous cicles formatius.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: