La Villarreal Alberta Academy ja és una realitat

La Villarreal Alberta Academy és una realitat. El club groguet ha obert una nova acadèmia internacional al Canadà. Dirigida a joves d’entre huit i 15 anys, ofereix una oportunitat única per als prometedors talents de la zona, que rebran formació futbolística sota la metodologia de la Cantera Grogueta. Actualment, aquesta escola compta amb més de 100 jugadors.

Aquesta acadèmia no sols oferirà als joves futbolistes de la ciutat d’Edmonton i de tota la província d’Alberta l’oportunitat d’entrenar sota la metodologia del campió de l’Europa League, sinó que també podran viatjar a Espanya per a entrenar-se a la Ciutat Esportiva del Villarreal i, fins i tot, disputar partits amistosos contra els equips de la Cantera Grogueta.

El director de la Villarreal Alberta Academy, Jorge Rodríguez, es mostra molt emocionat amb aquest conveni amb el Submarí: “Des que vaig deixar de jugar al futbol, he treballat molt dur per a continuar lligat al mateix professionalment. Volia treballar amb un club que tinguera la mateixa visió que jo, que sempre m’he vist ajudant als xiquets en aquest camí a través de l’acadèmia. El Vila-real és això i molt més. Tenen un ambient molt familiar i és el campió de l’Europa League. Estem molt agraïts i no podria haver-hi una oportunitat millor per a la nostra acadèmia”.

La d’Edmonton és la segona acadèmia del Villarreal CF al Canadà després de la de Montreal. La Villarreal Academy està representada als Estats Units, Mèxic, Bolívia, Israel, Austràlia o Corea del Sud, entre altres països. Per a conéixer més informació sobre la Villarreal Alberta Academy, visita la seua pàgina web oficial: http://www.villarrealalbertaacademy.com

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: