La Universitat Popular de Valencia obrirà 20 places per a nou professorat després de 14 anys

La Universitat Popular de València incorporarà 20 nous formadors a la seua plantilla de personal a partir del procés d’estabilització laboral encetat enguany. Així ho ha explicat la presidenta de la UP, la regidora Isabel Lozano, qui ha subratllat que l’ampliació està dotada pressupostàriament per a l’exercici 2023, i “acabarà amb 14 anys seguits de pèrdua de personal sense que s’haja obert cap plaça nova”. “Esta iniciativa ens permetrà incrementar el número de places i d’activitats disponibles, així com dotar de personal els nous centres previstos, com el que s’obrirà pròximament al districte de Campanar, i suplir les possibles baixes temporals del personal que actualment imparteix formació i dinamització cultural als 31 centres oberts”, ha afegit Lozano.

En 2023 la Universitat Popular de València culminarà el procés d’estabilització de la seua plantilla actual, de prop d’una centena de professionals, un procés que facilitarà la possibilitat d’obertura de bosses de treball per a personal formador i un increment de plantilla en 20 nous llocs de treball. L’ampliació de la plantilla, ha explicat Lozano, “permet arrodonir els objectius principals que ens vàrem marcar per a esta legislatura: modernitzar, ampliar i actualitzar el servici a la ciutadania amb nous centres i espais socioculturals, més activitats formatives i socioculturals, majors vincles amb els barris i més places disponibles, que es sumen a la renovació d’equipaments, reformes i digitalització dels centres”.

En 2022 la Universitat Popular ha aprovat una nova Relació de Llocs de Treball i ha publicat una Oferta Pública d’Ocupació, i en 2023 es completarà el procés d’estabilització del personal formador i la seua homologació a les condicions laborals del personal de l’Ajuntament de València.

La nova plantilla permetrà atendre el creixement previst en número de centres amb una futura UP a Malilla i altra a Torrefiel, a més de la nova UP Campanar, que ja compta amb la dotació pressupostària necessària i per a la qual està prevista la pròxima adquisició d’un local.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: