La Universitat Jaume I de Castelló i el Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana firmen un protocol general de col·laboració

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i el president del Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana, Arturo León, ha signat un protocol general entre ambdues entitats. L’acte ha comptat amb la participació del vicerector d’Investigació i Transferència, Jesús Lancis i la secretaria general del CEVCV, Ángeles Cuenca.

L’acord preveu l’establiment, mitjançant convenis específics, de les modalitats concretes de col·laboració en les àrees d’interès comú, com la realització de pràctiques acadèmiques externes o jornades, seminaris i activitats de difusió; la investigació sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible; la prestació d’assessorament mutu o el desenvolupament conjunt de projectes i programes de col·laboració.

El Comité Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana és una institució de la Generalitat Valenciana amb funcions d’òrgan consultiu del Consell i de la resta d’institucions públiques en matèria econòmica, sociolaboral i d’ocupació.

Anualment, realitza una convocatòria per a premiar les tesis doctorals vinculades amb l’àmbit sociolaboral, econòmic o mediambiental de la Comunitat Valenciana. En la convocatòria de 2021, el doctor Jonathan Peñalver de l’UJI va ser guardonat pel seu treball «Grupos felices y productivos: un compendio de estudios multimétodo sobre el afecto positivo» i en la convocatòria de 2022 el catedràtic Jacint Balaguer del Departament d’Economia forma part del tribunal que qualificarà els premis.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: