La Universitat de València elaborarà l’estudi previ sobre l’ordenança de rodatges

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano Garcia, ha adjudicat a la Universitat de València l’elaboració de l’estudi previ sobre el qual es basarà la futura ordenança de rodatges de l’Ajuntament de València. La resolució disposa de l’aval de la Junta de Govern Local i el treball encomanat a la Universitat ha d’estar finalitzat i lliurat al desembre. L’estudi s’adjudica per un total de 10.890 euros, IVA inclòs.

“La Film Office que gestiona la Fundació Municipal Visit València ja ha s’ha traduït en un notable augment del nombre de rodatges que es graven als carrers de València”, ha comentat Emiliano García, qui ha afirmat que “amb la futura ordenança el que es pretén és dotar a la Corporació d’un instrument que permeta donar una resposta unificada que ajude a consolidar la ciutat com un escenari per al cinema, la qual cosa repercutirà favorablement en l’economia local”.

Amb este objectiu, l’Universitat de València rep l’encàrrec del servei d’investigació, estudi i proposta de normativa per a la regulació de rodatges i altres productes audiovisuals i publicitaris a la ciutat de València. La duració del contracte serà des de la notificació de l’adjudicació fins al 30 de novembre de 2022.

“València ha allotjat la Gala dels Premis Goya en plena celebració de l’Any Berlanga, amb ocasió del centenari del genial cineasta valencià, i l’Acadèmia va anunciar que este estiu organitzarà el Campus de Diversitat per a projectes de llargmetratge perquè volem que la relació amb l’Academia perdure i beneficie el sector audiovisual”.

García ha posat en valor que tot este treball es complementarà amb una ordenança per a dotar a l’Ajuntament d’una “eina que permeta unificar els tràmits i atendre les necessitats de tots els professionals interessats a servir-se de la ciutat com a emplaçament per al rodatge de pel·lícules, sèries o anuncis publicitaris, amb la repercussió que això té per a projectar la imatge de València”.
Recursos multimèdia

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: