La Universitat d’Alacant torna a bullir amb els seus actes de Benvinguda

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha estat l’encarregada d’inaugurar els actes de Benvinguda organitzats per mostrar a l’estudiantat de nou ingrés, els serveis, activitats i propostes que complementen a la formació acadèmica. Durant el seu discurs, Navarro ha felicitat els diferents serveis implicats en l’organització per un completíssim programa d’activitats que ha aconseguit tornar a campus seva alegria i la seva bullici habitual després de gairebé dos anys de no presencialitat. La rectora ha reclamat la vida universitària en tota la seva amplitud “com a complement essencial als estudis perquè comporta unes vivències i un aprenentatge vital, tant des del punt de vista personal com professional” i ha animat a la comunitat universitària, sobretot per a aquella part de l’estudiantat que fins ara no havia pogut gaudir de campus i de la seva activitat quotidiana, a visitar els estands ia participar de les activitats proposades.

Un racó de l’emprenedoria, el de les associacions i el voluntariat i un espai per a la representativitat estudiantil completen els 18 estands amb què la Universitat d’Alacant mostra les seves propostes d’esports, cultura, cursos d’estiu, seus universitàries, idiomes i altres serveis essencials com el d’informació a l’estudiant, la biblioteca, la Universitat saludable, etc.

Instal·lada en els baixos de la Biblioteca General i els voltants de la Plaça de la Igualtat, la Benvinguda a la UA continuarà oferint informació i intercanvi d’experiències fins dijous que ve.

Un lema per a la UA

L’acte de Benvinguda a la UA ha comptat també amb la vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Rosario Ferrer qui ha estat l’encarregada de llegir la sentència de l’jurat de l’concurs “Un Lema per a la UA” a què aquest any s’han presentat 50 propostes. El guanyador ha estat l’estudiant Àngel Alepuz amb el lema: “On les teves idees prenen vol”.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: