La Universitat d’Alacant reconeix la tasca empresarial de Hidraqua, Webpositer i Glen Biotech en els seus Premis Impuls

La Universitat d’Alacant lliurarà, durant la celebració de la Gala Impuls 2020 de el proper 15 de juliol al Paranimf, els reconeixements a l’Empresa més col·laboradora en R + D, l’Empresa més col·laboradora en pràctiques i ocupació, ia l’Empresa de l’any de l’ parc Científic d’Alacant.

En concret, el reconeixement a l’Empresa més col·laboradora en R + D aquest any recaurà en Hidraqua. L’empresa de sector de l’aigua i de l’entorn i la UA col·laboren activament des de fa més de 20 anys en diferents temàtiques, no només relacionades amb temes mediambientals i de gestió del cicle de l’aigua, sinó també amb activitats de mecenatge i col·laboracions en màsters i cursos d’expert universitari. Durant aquesta fructífera col·laboració, s’han signat prop de 50 col·laboracions, desenvolupant projectes amb grups de recerca pertanyents als instituts de l’Aigua i Ciències Ambientals, d’Economia Internacional, de Geografia, i als departaments de Ciències Ambientals i Recursos Naturals, Enginyeria Civil, Expressió gràfica, Estudis Jurídics de l’Estat, Ecologia, Història Medieval i Moderna, etc.

En paraules de Francisco Bartual, director general d’Hidraqua, “tenim un fidel compromís des de fa dècades amb la Universitat d’Alacant en diferents àrees i àmbits de docència, treball, desenvolupament i investigació. Una col·laboració que encaixa perfectament amb l’aposta per la col·laboració publicoprivada i la defensa comuna de el Medi Ambient, la Sostenibilitat i la Innovació a la província d’Alacant i la Comunitat Valenciana “.

ocupabilitat

El reconeixement a l’Empresa més col·laboradora en pràctiques i ocupació serà atorgat a Webpositer, agència SEO i Màrqueting Online. L’empresa Webpositer i la Universitat d’Alacant porten més de cinc anys col·laborant estretament en diferents activitats de el Centre d’Ocupació. Durant aquest temps, aquesta agència de màrqueting en línia establerta a Alacant i amb projecció internacional ha ofert pràctiques formatives externes a l’alumnat de la UA en diverses de disciplines, i ha incorporat al seu equip humà a egressades i titulats de la Universitat d’Alacant.

Webpositer tria cada any al campus de la UA per a la celebració de Congrés Seoplus, convertit en un dels esdeveniments de posicionament SEO més importants de parla hispana, i que aquest any, per motiu de l’Covid-19, s’ha posposat fins 2021. Aquest esdeveniment reuneix més de 800 professionals de l’món digital i compta en cada edició amb més de 10 milions d’impactes a Twitter i més de 2.000 connexions via streaming. A més, també realitza en col·laboració amb la UA l’activitat iDay, de foment de l’ús de l’màrqueting digital com a eina per als futurs professionals.

“És un plaer estar en contacte amb les noves bases de talent estudiantil i tenir l’oportunitat de formar-les, acollir-les a la nostra empresa i veure créixer. A més, la UA sempre ens dóna suport amb la realització d’esdeveniments que atreuen anualment a milers de persones a l’campus, reafirmat a Alacant com la capital de l’màrqueting digital. Ens sentim molt honrats i agraïts de rebre aquest reconeixement que ens anima a seguir enfortint els llaços de col·laboració amb la Universitat i les seves iniciatives “, assenyala Iñaki Tovar CEO de Webpositer

empresa PCA

Finalment, la primera spin-off de la Universitat d’Alacant, Glen Biotech, es presenta en aquesta Gala Impuls 2020 com l’Empresa de l’any de el Parc Científic d’Alacant (PCA). L’empresa va iniciar la seva activitat el 2010, amb la finalitat de dur a el mercat solucions sostenibles i eficaces als problemes agrícoles.

Glen Biotech disposa d’un equip jove, dinàmic, altament qualificat i alineat amb els objectius de l’empresa. En les seves instal·lacions, té la capacitat de produir aquestes solucions en quantitat suficient per a cobrir una superfície d’uns 10 milions d’hectàrees, el que seria l’equivalent a poc més de la meitat de la superfície espanyola dedicada a cultiu.

A hores d’ara, Glen Biotech està a pocs mesos d’obtenir l’autorització per a la venda del seu primer producte fitosanitari a Europa, Phoemyc +. Els alts estàndards de seguretat i qualitat exigits a Europa, fan que el procés de registre sigui el més llarg i costós de tots els existents, però la seva consecució serveix de referent per a l’inici de l’registre en altres països de l’món. Gràcies a això, Glen Biotech ha iniciat els processos de registre a Xile, Perú, Mèxic, Estats Units i Aràbia Saudita.

“En la majoria d’empreses, l’èxit en el treball el dóna el mercat. El mercat és el que decideix si tot el que s’ha fet val la pena i l’empresa segueix o si, per contra, no ho mereix i li empresa cau. per sort o per desgràcia, en el nostre sector, l’arribada a el mercat és molt tardana, a causa principalment als escrupolosos controls de qualitat i seguretat que ens exigeix ​​Europa, de manera que rebre aquest reconeixement per part de la UA és una mica de aire fresc.

 

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: