La Universitat d’Alacant organitza un programa d’activitats complet per donar la benvinguda al nou alumnat

Els més de 6.300 nous estudiants que s’incorporen el curs 2022-23 a la Universitat d’Alacant tenen una cita per conèixer la completa oferta de serveis que ofereix la institució a la Fira de Benvinguda a la UA que tindrà lloc entre el dimarts 27 i el dijous 29 a les porxades de la Biblioteca Universitària, davant de la plaça de la Igualtat.

Els diferents serveis de la Universitat d’Alacant es donen cita a la tradicional benvinguda al nou alumnat amb una àmplia proposta d’activitats dissenyades de manera lúdica i divertida que els donarà l’oportunitat de conèixer la completa oferta de serveis que els ofereix la UA a través de jocs, concerts, tallers, visites guiades o exhibicions esportives, entre d’altres. A més, el divendres 30, tothom tindrà l’oportunitat de descobrir el treball de recerca que es duu a terme a la UA a través d’experiments, tallers, espectacles, conferències, exposicions, rutes i observacions astronòmiques a l’European Researchers’ Night- Nit de la Investigació.

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, serà l’encarregada d’inaugurar la Benvinguda UA el proper dimarts, 27 de setembre, a les 12 hores a la zona d’accés a la Biblioteca Universitària, on es concentren les principals activitats programades pels dies 27, 28 i 39 adreçades al nou estudiantat que s’incorpora a la UA ia tota la comunitat universitària.

Els assistents a la Fira de Benvinguda tindran l’oportunitat de participar en diferents jocs organitzats per a l’ocasió, com el trivial literari «Tot és als llibres», organitzat per la Biblioteca Universitària o fer un «Viatge per la web del Defensor Universitari» . També el Consell d’Estudiants s’uneix a les activitats de benvinguda per explicar tot el que ofereix a l’estudiantat i ho fa, a més d’un estand informatiu amb jocs com: caça a l’ànec, curses de llanxes teledirigides i una festa de l’escuma. A més, també hi haurà un joc de rol organitzat per l’associació Babelia.

Entre les diferents activitats organitzades i els estands informatius dels diferents serveis de la universitat, també s’hi organitzaran tallers com un per fer samarretes multilingües organitzat pel Servei de Llengües; de balls de saló, a càrrec del Servei dEsports; i també un taller musical de percussió i un altre de tatuatges de henna a càrrec de l´associació Babelia organitzat pel Vicerectorat d´Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social. També s’han organitzat visites al Museu de la Universitat d’Alacant on els participants hauran de resoldre un enigma a cada sala.

El Servei de Llengües també ha programat per a la benvinguda a la UA un Combat dialèctic fusterià i el lliurament dels premis #Refustejant i el Servei d’Esports ha organitzat exhibicions de rugbi i d’ultimate frisbee, tot a la plaça de la Igualtat, davant de l’edifici de la Biblioteca Universitària.

Durant la Fira de Benvinguda a la UA, també s’ha programat un concert de «El nen de la hipoteca», el dimecres 22 a partir de les 21 hores al Paranimf amb entrada lliure limitada a la capacitat del local i organitzat pel Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària.

Nit de la Investigació

Les activitats de benvinguda a la UA es complementen amb una nova edició de l’European Researchers’ Night-Nit de la Investigació que es farà divendres 30, entre les 18 i les 22 hores, al campus universitari, estacions científiques ia la Seu Universitària Ciutat d’Alacant amb programació d’activitats completa.

Una cita que es fa a la Universitat d’Alacant des de l’any 2018 i que oferirà als visitants experiments, tallers, espectacles, conferències, exposicions, rutes i observacions astronòmiques, activitats a través de les quals els visitants tindran l’oportunitat de descobrir la ciència i la investigació que es desenvolupa a la Universitat d’Alacant de manera lúdica i divertida que any rere any suposa un gran èxit de públic.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: