La Universitat d’Alacant indaga demà dijous com reactivar el turisme post-COVID

Dret i Sostenibilitat van de la mà en la nova etapa que enfronta el turisme. En aquest sentit, el Departament de Dret Mercantil i Processal de la Universitat d’Alacant, que presta especial atenció a el règim jurídic de l’activitat econòmica vinculada a el sector turístic, ha organitzat el Seminari “La reactivació de el sector turístic post-COVID: Dret i Sostenibilitat “. S’hi presentaran els resultats de les investigacions realitzades en l’àmbit de l’ajuda de el Consell Social de la UA denominada “Foment de l’R + D + I a fi de la reactivació de el sector turístic post-COVID”.

Sota la direcció de Núria Fernández Pérez, catedràtica de Dret Mercantil, investigadora de l’Institut d’Investigacions Turístiques (IUIT) de la UA, i directora de el projecte “Anàlisi i seguiment de drets digitals” de el Centre d’Intel·ligència Digital de la Província d’Alacant (CENID ), la trobada té lloc demà dijous 20 de maig de 2021 amb accés on line a Google Meet i en streaming en el següent enllaç.

El Seminari es distribueix en quatre taules que comptaran amb les intervencions d’experts en les matèries. Les taules són L’aliança Dret-Turisme-Sostenibilitat; La promoció de l’turisme a través dels signes distintius de la qualitat. Agroturisme i turisme rural; La responsabilitat social corporativa en el sector turístic; i la quarta taula, Contractació turística.

Col·labora el Vicerectorat d’Investigació de la UA; El Consell Social de la UA; el Magister Lvcentinvs; l’Institut d’Investigacions Turístiques de la UA; i el Centre d’Intel·ligència Digital de la província d’Alacant.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: