La UA lliurament 600 quilos de taps de plàstic a la Fundació Contra la Hipertensió Pulmonar

La Universitat d’Alacant ha fet lliurament de 600 kg de taps de plàstic a la Fundació Contra la Hipertensió Pulmonar (PCHP). Els taps de plàstic recollits per la comunitat universitària han estat traslladats a la planta de recuperació de ACTECO (Ibi) i contribuiran al finançament de les activitats de la Fundació Contra la Hipertensió Pulmonar (FCHP) en matèria de divulgació i investigació mèdica per tal de millorar la qualitat de vida dels pacients, segons ha informat Sonia Blázquez, coordinadora de l’Oficina Ecocampus.

Tal com explica Blázquez, en la UA es promou i facilita la recollida de taps d’ampolles des de l’any 2012 per a després ser donats a diferents associacions i projectes. Aquests productes són òptims per al seu reciclatge ja que, tal com explica l’empresa en la seva pàgina web “permeten obtenir un plàstic reciclat de qualitat i que mantingui la mateixa homogeneïtat en les seves característiques tècniques”.

A les consergeries dels edificis de campus es troben els contenidors on es dipositen els taps, que es recullen amb una periodicitat variable però aproximadament d’un mes, són dipositats en el magatzem i finalment lliurats als organismes o associacions beneficiàries.

Actualment, tots els taps recollits són lliurats a la FCHP, entitat sense ànim de lucre formada per malalts, familiars i amics de persones que pateixen hipertensió pulmonar en qualsevol de les seves variants.

Per poder ser un dels beneficiaris s’ha d’omplir un formulari, en el qual s’ha de detallar amb exactitud a què es va a destinar el bé donat. En el cas que hi hagués més d’una organització interessada la universitat faria un repartiment equitatiu.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: